ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Cel mai bun mod de a prezice viitorul, este dacă îl creăm chiar noi.“
Peter Drucker

  .    


Utilizati Energiile creative ale Universului!

Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală


ENERGIA VITALĂ & FORȚA VIEȚII
Bio-Energie / Bio-Energy

BIO-ENERGY Corp.: Distribuitor unic autorizat ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală în Europa Centrala- și de Est


Scurtă întroducere în teoria- și în tainele Tehnologiei ENERGIEI- și FORTEI VITALE UNIVERSALE bio-energy

Multiplele avantaje ale utilizării ECHIPAMENTELOR generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală UNIVERSALĂ
Trend Generator Rad 5 (chi / qi & prana & orgon / orgone)


Preluați- și folosiți conștient Energia Vitală & Forța Vitală Universală pozitivă și benefică în fiecare activitate a Dvs. pt un ajutor eficient al propriei persoane cât și a celor dragi !


Energie și vitalitate pt succesul Dvs. !!
Echipamente energizatoare și revitalizatoare (direct de la Inventator & Producator)!


Bine ați venit pe paginile noastre web!


Bio-Energy Corporation (B E Corp.)   & Bio-Energy Consultans LLD.

sunt companii private multinationale cu sediile in Atlanta (statul; Georgia) SUA, și cu mai multe sedii și filiale în Europa ApaVie (Telfs, Innsbruck / Austria, Frankfurt am Main / Germania, Budapesta / Ungaria, respectiv; Cluj-Napoca / România) înființate de către inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală , D-l Karl Hans Welz, firme care au menirea de a răspindii informatiile relevante și a face cunoscute pt cat mai multă lume aceste echipamente unice și performante, precum și de a distribui- și comercializa -in primul rand în UE (Uniunea Europeană) și -în general- în toată Europa-, Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală pe care dânsul le-a descoperit și construit încă la inceputul anilor '90 in secolul trecut, și pe care le-a dezvoltat și perfecționalizat de atuncea încontinuu.


Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAKarl Hans Welz a fost primul om de pe planeta care a reusit ca să descopere/inventeze- și să construiască un echipament care efectiv genera Energie Vitală & Forță Vitală.
Datorita inveției lui, DOR-ul negativ- și nociv (energia orgonica statica și malefica) putea fi re-transformata din nou in energie pozitiva, dinamica și benefica.

Noile și performantele Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală sunt construite din cel mai bun și mai performant material in acumularea Energiei Vitale & Fortei Vitale -Orgonite™- descoperit tot de catre D-l Welz.

Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala, atata timp cat sunt in functiune, genereaza efectiv incontinuu Energie- și Forță Vitală Universala (Chi / Prana / Orgon), și pot fi comandate numai prin reteaua de distributie- și prin distribuitorii autorizati de catre B.E.C și D-l Karl Hans Welz.


Notă redactor:
ceea ce se poate vedea și citi pe diferite alte pagini (în speță, în limba engleză, dar mai nou traduse și în limba română), nu sunt altceva decat minciuni scuntate și inseletorie josnica, cu niste falsuri nefunctionale, provocate de niste persoane (haideti sa le spunem pe nume; escroci sau hoți) care; sau
- habar nu au de functionarea Energiei Vitale și Fortei Vitale Universale și de Legile ce o guverneaza, sau/(si)
- vor sa insele -cu buna credinta(?)(!)- pe cei care nu au destule notiuni și destula cunoastere informationala și practică despre aceasta energie mistică subtilă -Energia Vitală & Forță Vitală Universală- (si despre Echipamentele generatoare -si NU acumulatoare!- a acestei forte și energii vitale)
- avand o totala lipsa de creativitate, pot doar sa incerce sa fure și să copieze anumite idei și inventii in loc sa construiasca ceva nou și -mai ales!- functionabil
Aici trebuie sa amintim- din pacate - și acei 'adepti' din tară care -fara sa verifice autenticitatea și veriditatea unor informatii- o preiau și o raspandesc fără sa se deranjeze sa o verifice.
Trist. Trist și dezamăgitor, fiindca pt o persoana neinitiata, dar plin cu bunavointa și cu deschidere spre ezoterie, spre spiritualism și spre energiile invizibile, dar existente, care ne invaluie și ne influenteaza -practic- tot timpul, o asemenea "intalnire" cu respectivii escroci și cu falsurile lor nefunctionale poate fi dezastruoasa dpdv a evolutiei spirituale a persoanei respective și de increderea in aceste 'lucruri', fiindca -de multe ori- dezamagit și suparat cand isi da seama ca a fost pacalit, isi pierde aceasta incredere, isi intoarce spatele acestor cunoștințe și acestor lucruri, scufundandu-se din nou -doar- in lumea materiala, ignorand -chiar si- existenta unei lumi spirituale, pierzandu-si și speranta de a evolua -desigur, in paralel cu lumea materiala- și dpdv spiritual.
Știm despre ce vorbim, fiindcă am întâlnit asemenea oameni, și am vorbit cu ei.
Iar, redarea încrederii acestor oameni, în energiile mistice, în lumea spirituală și -în general- în ezoterie, este un proces lung și anevoios.


Energia Vitală, Forța Vitală, Forța Vieții, Bio-Energia,

meditatie sau altfel; folosind- și având și alte nume ca; Chi/ Qi (chinezi), Ki / Khí (japonezi), Mana (polinezieni), Prana (indusi), Pneuma (greci), Orgon(e) (dr. Wilhelm Reich), Od / Forta Odica (Baron Karl von Reichenbach), Elan-Vital ( Henri Bergson), Energia Tachyion - Telesma (HermesTrismegistus), fluid magnetic & magnetism animal (Franz Anton Mesmer), Aura (dr. Kilner), Energia Punctului-Null (Albert Einstein & Otto Stern), Forța-X( L. E. Eeman), Bio-plazma (cercetatori rusi), etc., etc.,
este esența, suflul și sursa vieții, întrepatrunde- și trece prin toate formele și le dă viață.
Fără ea nu există -nu poate exista- viața.

Este un fluid nelimitat de energie divină, o forta invizibila care mentine totul in viata, ne inconjoara in permanenta și care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica și psihica, fericirea, echilibrul, armonia și bunastarea.


B-EC Dacă doriți o dovadă a existentei- și a transferului acestei energii- și forte mistice, efectuati "Testul de transfer".
Yoga
Prin acest Test unic și interesant, nu numai ca demonstram existenta Energiei Vitale & Forței Vitale, ci și faptul, ca ea- cu ajutorul unor 'legături structurale' adecvate- poate fi transmisa- și transferata oriunde- și la orice distanta(!), poate fi perceputa- și preluata -constient!- și folosita in toate activitatile- și actiunile noastre, pt a beneficia de toate avantajele oferite și spre a obtine avantaje- și succese semnificative !


De-alungul istoriei umanitatii, Energia- și Forța Vitală a fost folosita pt- și in nenumarate scopuri și obiective diferite.
Aceasta energie mistica, creativa și pozitiva poate fi preluata -constient- și utilizata in toate activitatile noastre indiferent daca ea este mentala sau fizica, spre succesul și avantajul nostru precum și a celor dragi. (!)


Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | checkNe simtim bine și suntem plini de vitalitate, atunci daca beneficiem din abundenta din aceasta energie- și forta pozitiva mistica benefica, și atunci cand circula- și curge neintrerupt-, nelimitat- și fără restrictii in noi, in -corpurile noastre.
Punandu-l in slujba- și in serviciul nostru, ne poate asigura posibilitatea unei vieti-, și a unui trai mai bun-, mai sanatos-, mai fericit-, și mai implinit.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA   O zicală străveche chineză afirmă:
"Cine stie cum sa-si circule energia vitala chi, isi pastreaza sanatatea și tine departe boala și necazurile".

meditatie & relaxare

Energia Vitală & Forța Vitală este generata-, preluata și folosita mai ales de fiintele vii.


Succes în carieră Știm că Energia- și Forța Vitală este izvorul-, este radacina tuturor activitatilor mentale, -deci implicit și a gândurilor-, stim ca ea se poate transfera-, radia- și directiona.

Gândul este originea, izvorul și punctul de pornire a sentimentelor, a cuvântului, intentiei și a faptei, deci și a evenimentelor sau a trend-ului dorit. Gândul este energie, și ca orice energie este și purtatoare de informatii.

Gândul Oamenii din toate timpurile au utilizat- și au lucrat cu Energia Vitală și Forța Vitală pentru a-si atinge scopurile, și pt a-si realiza- și a-si împlini visele.
Ei au recunoscut înca cu mult timp în urma ca "gândurile" sunt -de fapt- "lucruri", și au presupus -corect- ca 'materia' este de fapt o forma de energie condensata, cristalizata.

Dând- și asigurând incontinuu-, permanent- și nelimitat forta- și putere (adica; Energie Vitală & Forță Vitală!) gandurilor, ele se pot manifesta, și se pot materializa. (!)


Success | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală au fost descoperite de catre Karl Hans Welz, dupa cca 30 de ani de cercetari stiintifice intense.
Aceste Echipamente unice sunt cele mai avansate și mai performante echipamente (unelte) pt autodezvoltare și pt dezvolatrea personalitatii- și a sinelui (implicand și procesul de manifestare- și creatie constienta!), care -de acum, in sfarsit!- este la indemana tuturor, deci și a Dvs.!

relax | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală -asa cum le arata și numele- genereaza- și emana incontinuu- și neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (Chi, Prana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Bio-Energie, etc.).

! Si fac acest lucru incontinuu- și neincetat pt avantajul, ajutorul și suportul Dvs.!

Insa, cu ce randament și cu ce eficacitate folositi aceasta Energie- și Forță Vitală, asta depinde in totalitate doar de Dvs. Posibilitatile exista, sunt date, restul depinde de Dvs.!


e notat!Asigurați forță- și dati putere gândurilor Dvs. pozitive și creative!


apa | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Aceasta energie pozitiva și mistica poate fi folosita in oricare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) și poate aduce succese și avantaje semnificative insemnate pt cel care il preia-, il foloseste și il utilizeaza constient (!).
Echipamente Deasemenea, aceasta energie este utilizata și in procesul de manifestare, fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.


Atentie! Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale se poate combina foarte eficient, simplu și util cu ASTROLOGIA  și cu FENG SHUI.

Pentru "know how" vă rugăm ca să ne contactați...

Inapoi la inceputul paginii...


Câteva axiome -importante- ale Energiei Vitale & Fortei Vitale


Iata cateva axiome valabile pentru Forța- și Energia Vitală:

Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia Vitala este o energie omniprezenta, omnipotenta, primordiala și pulsatorie, demonstrabila -si- cu ajutorul dispozitivelor adecvate
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia Vitala urmeaza legea "entropiei negative"
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi acumulata in unele materiale organice și anorganice (altele le vor "respinge"), cel mai performant material in momentul de fata fiind Orgonita™ / Orgonite™ - inventat de catre acelasi Karl Hans Welz)
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală cu o tehnologie speciala, Energia- și Forța Vitală poate fi generata (vezi Echipamentele de Energie- și Forta Vitala)
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi transmisa -oriunde- și directionata cu ajutorul "legaturilor structurale" ("Distanta este o functie a diferentelor structurale")
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia Vitală pulseaza,(avand oscilatii specifice proprii), fiind -deci- dinamică
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi modulata -si modelata- atat fizic cat și mental, și poate fi dirijata mental (urmeaza gandul)


Câteva teze despre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală


Echipamentele de Energie- și Forta Vitală in timpul cat ele functioneaza, genereaza- și emit -incontinuu și neincetat- Energie Vitală & Forță Vitală (chi &prana & orgone)
Rad 2400 Echipamentele de Energie- și Forta Vitală Energia- și Forța Vitală se poate modula atat fizic cat și virtual
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală cu ajutorulunor accesorii corespunzatoare și adecvate (legaturi structurale) aceasta Energia- și Forța Vitală pura și pozitiva, se poate transfera oriunde, indiferent de distanta fizica
Echipamentele de Energie- și Forta Vitală aceasta Energie Vitală & Forță Vitală benefica, pozitiva și creativa (generata și emanata din Echipamentele de Energie- și Forță Vitală) se poate folosi- și utiliza in oricare- și -desigur- in fiecare activitate, indiferent daca ea este fizica sau mentala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic & Psionic & Psihotronic de Putere cu 3 x 2 butoane de setare radionică și suprafață de aderență (stick pad) din Super Orgonita®


In folosul- și avantajul Dvs., cat și a celor dragi...
Folositi-l, și utilizati-l cat mai bine și cat mai eficient!


paprikaFiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală are incorporat și integrat -cel putin- un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Mangnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energie X, Bio-Energie, etc.) puternic!


Pace sufletească Toate Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală sunt manufacturi unice, sunt confectionate din noua matrice de materiale numita Super Orgonita™ și descoperit de acelasi Karl Hans Welz, (material care este -in prezent- cel mai performant in acumularea Energiei- și Fortei Vitale), au teava/tunul de iesire este din argint, sunt construite- și manufacturate, precum testate- și verificate -de mai multe ori la randul- in laboratorul D-lui Karl Hans Welz, și au inglobate - in functie de tipul aparatelor- cel putin una!-, sau mai multe Generatoare de Energie- și Forta Vitala !


Cu fiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală ao 2000 Echipament de Energie- și Forta Vitala se poate energiza-, și se poate incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală -in timp scurt, pana la saturatie- apa potabila si hrana-in general-, și cu anumite tipuri (AO-, și HD) se pot elimina informatiile negative- și nocive aflate in apa (datorita contaminarii ei energetice, respectiv cu FEM) și re-inlocuirea lor cu informatiile originale, pozitive și benefice, re-transformand apa potabila in Apă Vie!
Acest lucru, doar Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală vi-l pot oferi, nimic- și nimeni altul! !

Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala tip Aqua Optimizer pt energizare (încărcare până la saturație cu Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, pozitivă și benefică), re-vitalizare, purificare și optimalizare apă potabilă și hrană


În general, putem afirma despre Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală că...

Inapoi la inceputul paginii...


Succese și realizări


vital | Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Succesul este un mod de viata, un -așa numit- "lifestyle".
"Oamenii de succes au obiceiuri de succes" afirmă Brian Tracy, și noi nu îl contrazicem  ;-)).
Dați-vă șansa de a trăi mai bine, mai sănătos, și de a avea o viață mai plină, cu mult mai multe succese și realizari!


Noile Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã, apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate și destinate -pe langa altele,în special- pentru:

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Control imediat - preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare și perfectionare dorite!

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Performante de vârf - obtineti performante înalte în muncă, afaceri, studii, creatie, viata personala, sex și activităti sportive
  Atingeti nivelul maxim de performantă în toate activitatile dorite și in toate domeniile vietii Dvs.
Randament mai bun, mai ridicat

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Autoperfectionare - un puternic ajutor în realizarea schimbărilor pozitive permanente dorite pe toate planurile și în toate domeniile vietii

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil indezvoltarea sinelui și a personalitatii

Energizare Chakre cu Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitala Echipamente -generatoare- de Energie Vitala Energizare- și curățire chakre, întărirea aurei

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Siguranta și protectie

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Controlul greutatii - gasiti, atingeti și pastrati cu usurintagreutatea ideala a corpului Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Conducerea și managementul vietii Dvs, (sau poate a uneiafaceri) - succese concrete și de durată

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Mărirea memoriei - învatati să vă măriti baza de date sisă extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Eliberarea de stres - învătati cum să eliminati stres-ul, să promovati și să măriti relaxarea, cum sa meditati mai profund și mai

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală Autovindecare - porniti și controlati procesul deautovindecare și regenerare a trupului, a organismului și a celulelor cu ajutorulEnergiei- și Fortei Vitale.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitala Ameliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta aenergiei și fortei vitale

Echipamente -generatoare- de Energie Vitala Programari complexe de TREND-uri pt succesului scontat,

Inapoi la inceputul paginii...

.
.


Tehnologia Energiei Vitale
& Forței Vitale


    se poate ușor-, elegant și eficient(!) combina cu


m AQUA Optimizer: Energizare și optimalizare apă și hrană.
Energizați, încărcați cu energie- și forță vitală benefică-, și optimalizați apa potabilă și hrana Dvs. zilnică -de la orice distanță!-.

Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale NEURO-TEHNOLOGIA™ și ECHIPAMENTELE MENTALE & PSIHOTRAINER-e;
pt meditatie și relaxare, revigurare și revitalizare, învățare rapidă, eliberare de stres, armonizare, etc.

Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale RADIONICA, psionica & psihotronica
În afara celor menționate și amintite mai sus; pt a "fotografia" și a "îngheta" o formă de gând a unui trend dorit și programat, de a avea legături structurale sigure, stabile și non-fluctuante, care persistă, în ajutorul procesului de manifestare și materializare forme gând, etc.

m MAGIA.
Magia Vitală & Tehno-Magie -și- pe calculator cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală și a Programelor RADIONICE de Manifestare !

Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale ASTROLOGIA,
prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare și a energiilor zodiacale)

Tehnologia Energiei- și Fortei Vitale FENG SHUI (Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+ & Feng Shui Chi).
Cu ajutorul acestei tehnologii noi și performante veți putea energiza și încărca cu energii pozitive, benefice, creative și dinamice Feng Shui CHI, spațiile în care trăiți (locuința și/saucamerele din apartamentul Dvs.), și spațiile în care lucrați (biroul și/sau locul de muncă), fără însă a fi nevoit ca să le reamenajați, redecorați sau reconstruiți (conform ideilor -deja- învechite și depășite a Feng Shui-ului traditional) !!!

Kit Feng-Shui bagua
Kit-ul Feng Shui Dinamic (JU 99 + PBT 2400 + Program Feng Shui Plus+) cu harta bagua

Inapoi la inceputul paginii... .


Cine poate folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală?


Raspunsul este -deasemenea- simplu: oricine, cine are o viziune larga- și cine este destul de deschis pentru a incerca o noua tehnologie de varf.

Dati- și asigurati energie, fortă și putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta și pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.


Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală puteti fi stapanul propriului destin și puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !


In legatura cu procesul de manifestare și al Echipamentelelor de Energie Vitală & Forță Vitală exista un singur secret: folosirea -constienta!- cat mai eficientă a fluxului energetic puternic degajat- și emanat de catre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, in toate actiunile și indeletnicirile Dvs.!


Folosirea și utilizarea Echipamentelor de EnergieVitală este ușoară și simplă!


. .

Între altele, puteti folosi, în ajutorul Dvs., această nouă tehnologie a EnergieiVitale, a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Fortă Vitală,în combinatie cu metodele avansate ale Neuro-Tehnologiei,respectiv a Programării Neuro-Cibernetice (PNC, -care este în momentul de fată cea mai avansată și eficientă metodă de auto-ajutorare, auto-programare și -dezvoltare), pentru:

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală a deveni mai relaxat și mai concentrat, -mai ales- atunci, când setati ca Generatorul de Energie Vitală -integrat in Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitală să pulseze în domeniile frecventelor ultra joase Alfa sau Teta;
Aceste frecvente ale undelor cerebrale sunt asociate -printre altele- cu învătarea mai rapidă, cu  îmbunătătirea și dezvoltarea memoriei și inteligentei, etc.;
(vezi și paginile despre Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e)

LPOG 2400: Echipament Mental Echipamente de Energie- și Fortă Vitală asigurarea-, generarea- și emisia de Energii Vitale active și creative, adecvate, benefice și potrivite schimbării în mai bine a vietii Dvs. -constient programate-, și ajutorarea celor dragi;

Echipamente de Energie- și Forta Vitala LPOG 2400 DL Echipament Mental & PsihoTrainer | Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forta Vitala Universala  +  Legătura structurală TC 99 Cuplu de transfer cu disc unic

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală a furniza- și a asigura Energie Vitală & Forta Vitală în,- și pentru orice activitate (cotidiană) a vietii Dvs., (munca de zi cu zi, activitati -competitionale- sportive, antrenamente, gimnastică -aerobică-, precum și pentru schimbarea unor obiceiuri -indezirabile- și înlocuirea lor cu altele -mai utile și sănătoase, precum și pentru cure de slăbire, scădere în greutate, pentru formarea unui regim alimentar corespunzător, renuntare mai usoară la vicii: tigară-fumat, alcool-băutură, sex, amânarea deciziilor, etc.), pentru o mai bună și mai mare eficacitate;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală a preveni bolile, îmbolnăvirile, respectiv tratarea și vindecarea lor; (folosirea mult mai eficientă a mentalului cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale în scopul -auto- vindecării), și pentru a fii- și rămâne sănătosi;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală protectie și sigurantă -energetică-;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală pentru diferite exercitii fizice și activităti sportive -nu numai de performantă-;

protectie și siguranta -energetica

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală ajutorarea persoanele sensibile la schimbările vremii, (tratarea și vindecarea migrenelor, a durerilor de cap, etc.);

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală energizarea-, purificarea- și optimalizarea apei potabile și a hranei zilnice (energetizarea apei și a alimentelor);

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală atingerea și cunoasterea unor noi stări și nivele mentale, în îmbunătătirea constientizării, a intuititiei, a cognitiei, a perceptiilor -sau mai nou- proiectiilor extrasenzoriale (PES), precum și a meditatiei;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală eliminarea efectelor negative ale poluării electromagnetice; ca și cele ce apar în vecinătatea liniilor de înaltă tensiune, a aparatelor TV, a monitoarelor, a cablurilor electrice, a cuptoarelor cu microunde, a tuburilor fluorescente, detectoarelor de fum radioactive, telefoanelor celulare, etc.;

    deasemenea:

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală explorarea puterii și a posibilitătilor nemărginite ale subconstientului;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală o mai bună a folosire a creierului, a mintii și a memoriei;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală armonizarea celor două emisfere cerebrale; o mai bună sincronizare;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală atingerea scopurilor și telurilor, -programarea subconstientului;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală echilibrarea- și energizarea chakrelor, -dirijarea constientă a Fortei Vitale către centrele vitale de energie subtilă;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală intarirea aurei (a campului energetic personal)

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală exercitii pentru dezvoltarea experientelor PES, PSI; (perceptie- sau proiectie extra senzoriala),

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală precognitie;

Echipamente de Energie- și Fortă Vitală telepatie;

Chakra nr. 7
Chakra nr. 6 și 5
Chakra nr. 4
Chakra nr. 3 și 2
Chakra nr. 1

și / sau...: prosperitate materială, dezvoltare personala, controlul obiceiurilor, revitalizare fizică, echilibrarea corpului fizic prin slăbire sau îngrășare, controlul greutatii, amplificarea încrederii în forțele proprii, succes profesional, amplificarea calităților de conducâtor, charisma, succes la examene și creșterea randamentului școlar, realizarea stării de calm profund, găsirea partenerului ideal, amplificarea voinței, armonizarea relațiilor de familie și sociale, eliminarea fumatului, amplificarea imaginației creative, echilibrare psihică, performanțe sportive, etc., etc. .

Inapoi la inceputul paginii...


Atingerea și împlinirea țelurilor și scopurilor Dvs.


. .

este mai aproape ca niciodată, pentru că Energia Vitală și Forta Vitală este forța conducătoare și sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale și spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorială sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorială, ESP), etc.


În concluzie
putem deci să afirmăm că Energia Vitală Universală - și implicit Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitală cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice de Putere integrate, pot fi folosite pentru orice scop nobil și pozitiv, în interesul nostru și al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da putere și fortă dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesară atingerii telurilor propuse! .

Inapoi la inceputul paginii...


Accesorii speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

CHI-Card

Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala

Last updated: Oct. 2020

Copyright© 1998-2021 Toate drepturile rezervate !


Inapoi la inceputul paginii...

  .    


Chi Card
(Card personalizat de energizare și vitalizare)
Accesorii speciale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

::  :: Chi Card-uri Chi Card-uri personale / personalizate, active și valide

Energie- și vitalitate -continuă și neîntreruptă- la dispoziția Dvs., în buzunarul sau portmoneul Dvs.!
Sursa cea mai ieftină și mai convenabilă de Energie Vitală & Forță Vitală !


Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -acum- și pe telefonul mobil !


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card - Activare / Validare
Chi Card
  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Taxă activare / validare
plătibil doar o singură dată / prima oară:

în loc de 9 Euro, acum doar 6 €  0 €
doar in aceasta lună!

Alegeți acum Chi Card-ul pe care doriți să îl comandați (durata validității)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #1
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid o lună: 6,69 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni: 18,90 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #6
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 6 luni: 37,90 € *
sau, echivalentul în RON
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #9
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 9 luni: 55,90 € *
sau, echivalentul în RON
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #12
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 12 luni: 75,90 € *
sau, echivalentul în RON
* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #2A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 2 ani: 139 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 ani: 199 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #4A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 4 ani: 249 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #5A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 5 ani: 299 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #10A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 10 ani: 499 € *
sau, echivalentul în RON
* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card + simboluri
De exemplu: Energizare Chakre
Chi Card / Carduri Chi + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol chakre: 1 € / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Toate cele 7 simboluri chakre: 6 €
sau, echivalentul în RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -uri specifice
(Chi Card  + filtru / simbol)
De exemplu:
Chi Card / Carduri Chi + Simbol = O nouă dragoste  
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Pachete de simboluri: Dragoste, Eliminare stress, Charisma, Concentrare, Energie & Vitalitate, Succese artistice, Jocuri de noroc, Protectie energetica, Siguranta in calatorie, Optmism & Succes, Chakre, etc., etc. (vezi "Pachetele de filtre și simboluri -magice, astrologice, tarot, feng shui, etc.-")
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol: 1 € / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 5 simboluri: 4 €, 10 simboluri: 8 €, 20 simboluri: 16 € Euro
sau, echivalentul în RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card pe telefonul mobil
    Cost Chi Card: alegeți perioada de timp dorită

  .    

Consultanță & Suport on-line

89,00 €   59,00 € / 1,5h sau; echivalentul în RON
doar în această lună [ Nov, 2021 ]
  .    

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare persoane (de la -orice- distanță)
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare- și încărcare cu energie- și forță vitală benefică și pozitivă diferite obiecte -personale- și talismane
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare apă potabilă și hrană -de la distanță-
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare-, echilibrare și deschidere chakre
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Trezirea kundalinii -energizare și revitalizare chakra de bază (Muladhara)-
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Protecție energetică
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Curățirea- și întărirea aurei -a câmpului energetic uman-
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Energizare cu diferite 'trend'uri alese de către beneficiar
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Consultații
:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Coaching

Contactați-ne, sau trimiteți un email -cu privire la serviciile care vă interesează- pt detalii, respectiv pt informații corespunzătoare mai detaliate (preț, derulare, etc.)

Servicii oferite
33,00 €  -  99,00 € sau echivalentul în RON

.


Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții O formulă simplă:   Energie Vitală și Forță Vitală  x  (Echipament + (Generator))  =    Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Pasiunea este o forță realmente de neoprit, care generează energie, creativitate și productivitate. Când îți place foarte mult ceea ce faci, nu este dificil să reușești."
Richard Carlson

  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice


O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email


* * * * * * *

  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!)
Prețurile nu includ 'costurile de transport' !

.

AO 1100

AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala
149,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 3100

3 x AO 1100
AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water
447,00 €  399,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 2000

AO 2000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 99

JU 99 CE
159,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 399

3 x JU 99

JU 99 + JU 99 + JU 99
477,00 €  429,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 1000

JU 1000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 DL

lpog2400dl
799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD
1 299,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Performer 2400 HD

Performer 2400 HD
2 369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2000

PFC 2000
1 099,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2400

PFC 2400
1 499,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 1000

RAD 1000
Preț: 369,00 €

.

RAD 2000

RAD 2000
899,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 2400 HD

rad2400hd
1 799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 5 / ATG 5

rad5 / atg 5
3 390,00 €
sau, echivalentul în RON

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000
11 990,00 €
sau, echivalentul în RON

.


În prezent; 39 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 300,00 EUR: 9,5 €

punct Comenzi -în țară- de la 300,01 EUR până la 600,00 EUR: 19,00 €


punct Pentru comenzi în țară peste 600,00 EUR - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inlus în preț!

Legături structurale

. .

TC 99

TC 99
49,00 €  46,00 €
sau, echivalentul în RON

. .

RAOPTC

RAOPTC
79,00 €  76,00 €
sau, echivalentul în RON

. .

PBT 2400

PBT 2400
139,00 €  129,00 €
sau, echivalentul în RON

. .

PBTBH

pbtbh
299,00 €
sau, echivalentul în RON


Programe Radionice de MANIFESTARE

. .

Program Radionic de Manifestare RI 2400
Astro  +  Feng Shui Dinamic  +  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Progran Radionic de Manifestare - setare: succes marketing :: RI 2400 CD Manifestation Radionic Program | Power Radionics Manifestation Programs Progran Radionic de Manifestare
blue 199.00 €  169.00 €
sau, echivalentul în RON
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

. .

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro
blue Price: 399.00 €  369.00 €
sau, echivalentul în RON
Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

. .

Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
29+49 = 78,00 €  69,00 €
sau, echivalentul în RON

Pachet 'Eliminarea stresului & Creșterea vitalității'
simboluri
29,00 €
sau, echivalentul în RON

 » Alte (cca. 30!) Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- »»   


Frecvențe specifice speciale

. .

Mental

Frecvențe specifice speciale | Mental
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

. .

Dragoste

Frecvențe specifice speciale | Dragoste magică
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

. .

Fitness
Controlul greutății

Frecvențe
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')
. .

Frecvențe specifice speciale

Toate 3:  57,00 €  39,00 €
sau, echivalentul în RON

. .

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card personalizat

Flux continuu de Energie pt vitalitatea și succesul Dvs.!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil !


Chi Card / Carduri Chi

Începând de la 9 €
sau, echivalentul în RON

» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

.


Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  .    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostru Email


  .    
Sitemap / Harta pagini

Atenție! Căutăm Distribuitori din Republica Moldova! Dacă sunteți interesați, contactați-ne.
Ищем дистрибьюторов из Республики Молдова! Если вы заинтересованы, свяжитесь с нами.
^ Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~
^ Caută / Search Contact Chat / Mesaje online Email Hartă site


Adresă web: energievitala.ro
29.11.2021
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți aici, pe pagina:
»  Home  /  Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .