Chi Feng Shui Dinamic

»  Home  /  Doar câteva cuvinte despre mine ~

Doar câteva cuvinte despre mine ~


Doar câteva cuvinte despre mine  |  D-l Karl Welz despre mine  |  Catalog Echipamente și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală  |  Puțin mai amplu (tot despre mine  :-))


  .    

Motto:
"Energia este totul, și totul este Energie".
Sandor -ALeX- Dezsi: Curs 'Magia dezvoltării personale (1996)'

  .    


Doar câteva cuvinte despre mine
...


Ca profesie, sunt inginer electronist.


De mai bine de 20 de ani lucrez in industria auto/automotiva, in prezent ca General Sales Manager- și Key Account Manager-ul unei firme internationale / multinationale 'Tier 1', având mai multe locatii de productie in Europa- și in intreaga lume, fiind raspunzator pt toata Europa Centrala- și de Est a pieselor- și componentelor -multiple 3K și 4K- pe care firma le produce pt OEM-uri (in special pt cele germane: Audi, WV, BMW, Daimler și Opel, dar -desigur- și pt Ford, Jaguar, Fiat, Ferrari, etc.).


De mai mult de trei decenii, (cca. de la jumatatea anilor '80), am studiat-, și m-am ocupat de ezoterism, hipnotism, meditație și -in general- știintele oculte (Diozofia / Diosofia adică; Filosofia Divină).


Pe d-l Karl Hans Welz (inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor de Energie Vitală și părintele aparatelor psionice de putere) îl cunosc din anul'98, respectiv '99, când a venit în Europa -și- pentru a mă cunoaste personal, și pentru a pune bazele colaborării noastre și a distribuției echipamentelor în toată Europa.

Atunci eram deja distribuitor unic autorizat de către dânsul ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala la noi în țară, mai apoi, în Europa Centrală și de Est.

Am studiat și absolvit cursurile scrise și predate de d-l Welz -pe care astăzi le si predau- și am participat activ în mai multe studii, exercitii și experimente -stiintifice- legate de Energia Vitală, precum și dezvoltarea Tehnologiei Fortei Vitale si perfectionarea Generatoarelor de Energie Vitală și a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală.


De-a lungul timpului, de foarte multe ori, am lucrat cu el saptamani in sir la diferite proiecte și experimente in laboratorul sau din Telfs, de langa Innsbruck, in frumoasa regiune Tirol.

De atunci, am energizat cu succes -(si) de la distantă- cu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala (si a accesoriilor speciale, ca de exemplu; Programul Radionic de Manifestare) mai multe sute de persoane și multi audevenit mai bogati și împliniti prin faptul că le-am împărtăsit din cunostintele mele-acest lucru și invers este adevarat!- și -ceea ce este mult mai important!- au intrat în posesia unui Generator de Energie Vitală sau altor Echipamente de Energie- și Forta Vitala comercializate de noi.


Totul a pornit ca un hobby, apoi a devenit parte integrantă din viața mea...


ing. ALeX Sandor Dezsi
Distribuitor unic autorizat ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală în Europa Centrala și de Est

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Motto | Marketing
 
- Cum adică?? Cu mai puțin de un ron/leu pe zii, pot să primesc din abundență energie și vitalitate??
- Da! Comandă-ți azi un Chi Card personal, pe cel puțin un an, și vei avea energie și vitalitate la discreție un an de zile, în fiecare zii, la mai puțin de prețul unei cafele!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Lumea interioară este creatoare și tot ceea ce se află în lumea ta exterioară a fost creat mai întâi în cea interioară.”
Charles F. Haanel

  .    
.

 
ins-php  Iată, ce scrie despre mine D-l Welz în 2009 - 2010, respectiv -actualizat- în 2015, pe paginile sale...


Vezi traducerea în limba română, puțin mai jos...  »»Bio Energy Corporation

European Headquarters for distribution,shipping, coordination and -customer- support -
Mr. Sandor Dezsi, CEO -


Dipl. Eng. Sandor DEZSI joined the company more than 15 years ago.

Besides his support in setting up the distribution in Europe, Sandor and I performed many experiments, especially those that have been performed to gain evidence of specific applications of life energy and its action at a distance, including experiments involving signal transmission machine-to-machine, Atlanta, USA, to Budapest, Hungary, without the need of human interface of amplificationof signals, which made use of specific characteristic of life energy.
Mr.Dezsi also helped us time and again with his scientific expertise when newdevices were developed, including stabilization of some of the electronic parts.

Naturally, when we established our European headquarters, Mr. Dezsi was partner and CEO in this new company, Bio Energy Corporation, and he is running the distribution in the EU (European Union & for all Europe).

Presently, Mr. Dezsi is teaching my courses, and he is involved in experimentation and scientific development of life energy technologies.
Whenever I am in Europe, he is organizing meetings with- and seminars for persons who are benefiting from life energy technology or who are intending to do so.

Of recent, Mr. Dezsi is also involved in distribution on a world wide level, as a partner of HSCTI / BEC in general, besides running the EU headquarters.


Karl Hans Welz
,
Inventor of Orgonite™ and and Chi Generator® & Orgone Generator® & Prana Generator®
Atlanta (GA),  December, 2009 - January, 2010  /  2015

 


Bio Energy Corporation

Sediul European pentru distribuție, coordinare și suport tehnic
Director: D-l Sandor Alex Dezsi


D-l ing. Sandor Alex Dezsi s-a alăturat companiei de mai mult de 15 ani.

Pe lângă sprijinul și suportul său acordat în stabilirea și organizarea distribuției în Europa (în toată Europa), Sandor și eu am efectuat multe experimente împreună, în special cele care au fost efectuate pentru a obține dovezi ale aplicațiilor specifice ale energiei vitale și ale acțiunii sale la distanță -la orice distanță!-, și în special acelea, în care obțineam nu numai dovada, ci și evidența unor acțiuni specifice a energiei vitale și forței vitale acționând la distanță, incluzând experimentele de transmisii de semnale de la echipament la echipament, din Atlanta, Statele Unite ale Americii, în Cluj-Napoca, România, sau mai apoi în Budapesta, Ungaria, fără ajutorul vreunei interfețe umane pt amplificarea semnalelor, fiind folosită 'doar' o caracteristică specifică a energie vitale și forței vitale.

De asemenea, dl. Dezsi ne-a ajutat întotdeauna cu expertiza sa științifică și atunci când s-au dezvoltat noi echipamente și dispozitive, inclusiv în dezvoltarea și stabilizarea părților și componentelor electrice- și electronice.

Evident, atunci când am înființat sediul nostru european, dl. Dezsi a fost partener și director al acestei noi companii 'Bio Energy Corporation', distribuind echipamentele de energie vitală și coordinând toată distribuția în UE (Uniunea Europeană) și în întreaga Europă.

În prezent, domnul Dezsi predă cursurile mele și este implicat în experimentarea și dezvoltarea științifică a tehnologiei energiei vitale & forței vitale.
Ori de câte ori sunt în Europa, organizează întâlniri, cursuri și seminarii pentru persoanele care deja beneficiază de tehnologia noastră , sau pt cei care intenționează să facă acest lucru.

Mai recent, domnul Dezsi este, de asemenea, implicat în distribuția echipamentelor la nivel mondial, în calitate de asociat și partener al HSCTI / BEC, desigur, pe lângă conducerea sediului nostru din Europa / UE (Uniunea Europeană).


Karl Hans Welz
,
Inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor Chi & Generatoarelor Prana & Generatoarelor Orgonice / Generatoare de Energie vitală & Forță Vitală
Atlanta (GA),  Decembrie, 2009 - Januarie, 2010  /  2015

 


Deveniți și Dvs. asociatul și distributorul nostru


You are invited to become an Associate.
This is a great opportunity for owners of HSCTI / B.E.C. equipment.You can do so part time or full time.
For more details, e-mail,or call one of our phone#.
You will get online training.


Sunteți invitat și Dvs., să deveniți asociatul- și distribuitorul nostru.
Aceasta este o mare- și o bună oportunitate pentru toți proprietarii și posesorii de echipamente de energie vitală & forță vitală.

Puteți face acest lucru cu jumătate de normă sau cu normă întreagă.

Pentru mai multe informații și detalii, vă rugăm ca să ne contactați; trimiteți-ne un e-mail sau apelați / sunați la numărul nostru de telefon.
Veți primi informații-, instrucțiuni / instruire și suport online.

Distribuitors ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
Distribuitori ai Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală
Imagine preluată de pe paginile D-lui Welz


Give Energy, Power & Force (LifeEnergy & LifeForce) to your thoughs and ideas with
the LifeForce & LifeEnergy Equipments!


Dați- și alocați energie, forță și putere (Energie Vitală și Forță Vitală Universală) gândurilor Dvs. pozitive și creative cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, pt manifestarea lor !

@lex

Inapoi la inceputul paginii...


.
  .    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostru Email


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Gândurile devin lucruri, deci, alegeți-le pe cele bune."
Mike Dooley

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală: o sursă, un izvor nesecat și abundent de Energie Vitală & Forță Vitală! Oricând și oriunde!

  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!)
Prețurile nu includ 'costurile de transport' !

.

AO 1100

AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala
149,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 3100

3 x AO 1100
AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water
447,00 €  399,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 2000

AO 2000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 99

JU 99 CE
159,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 399

3 x JU 99

JU 99 + JU 99 + JU 99
477,00 €  429,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 1000

JU 1000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 DL

lpog2400dl
799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD
1 299,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Performer

Performer 2400 HD
2 369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2000

PFC 2000
1 099,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2400

PFC 2400
1 499,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 1000

RAD 1000
Preț: 369,00 €

.

RAD 2000

RAD 2000
899,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 2400

rad2400hd
1 799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 5 / ATG 5

rad5 / atg 5
3 390,00 €
sau, echivalentul în RON

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000
11 990,00 €
sau, echivalentul în RON

.


În prezent; 18 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 300,00 EUR: 9,5 €

punct Comenzi -în țară- de la 300,01 EUR până la 600,00 EUR: 19,00 €


punct Pentru comenzi în țară peste 600,00 EUR - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.

TC 99

TC 99
49,00 €  46,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAOPTC

RAOPTC
79,00 €  76,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PBT 2400

PBT 2400
139,00 €  129,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PBTBH

pbtbh
299,00 €
sau, echivalentul în RON


Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu 4,5 - 7,5 - 9 V CC

.

Adaptor 300 mA
Preț: 9,00 €

Adaptor 500 mA
Preț: 15 €

Adaptor 1000 mA / 1A
Preț: 19,00 €

Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

.

Program Radionic de Manifestare RI 2400
Astro  +  Feng Shui Dinamic  +  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Progran Radionic de Manifestare - setare: succes marketing :: RI 2400 CD Manifestation Radionic Program | Power Radionics Manifestation Programs Progran Radionic de Manifestare
blue 199.00 €  169.00 €
sau, echivalentul în RON
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

.

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro
blue Price: 399.00 €  369.00 €
sau, echivalentul în RON
Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.

Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
29+49 = 78,00 €  69,00 €
sau, echivalentul în RON

Pachet 'Eliminarea stresului & Creșterea vitalității'
simboluri
29,00 €
sau, echivalentul în RON

 » Alte (cca. 30!) Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- »»   


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

.

Mental

Frecvențe specifice speciale | Mental
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

.

Dragoste

Frecvențe specifice speciale | Dragoste magică
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

.

Fitness
Controlul greutății

Frecvențe
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')
.

Frecvențe specifice speciale

Toate 3:  57,00 €  39,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card personalizat

Flux continuu de Energie pt vitalitatea și succesul Dvs.!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil !


Chi Card / Carduri Chi

Începând de la 9 €
sau, echivalentul în RON

» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

.


Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Vă aprovizionăm -continuu- cu Energie Vitală și Forță Vitală pozitivă, benefică și creativă!


  .    

.   
Motto:
"Una dintre cele mai frumoase recompense ale vieții, este, că; dacă cineva încearcă sincer să ajute pe altcineva, se ajută pe sine".
Ralp Waldo Emerson

  .    
.


Puțin mai amplu și mai amănunțit despre mine...


Mulți cei care m-au contact, m-au rugat ca -și pe paginile web- să 'dezvălui' mai multe informații dspre mine și despre pregătirea mea tehnică...


De profesie sunt inginer electronist, am absolvit Universitatea Tehnică din Cluj, Facultatea de Electronică și Telecomunicatii la inceputul anilor '90.

Am lucrat- și lucrez de mai mult de 20 ani in industria auto (inclusiv la O.E.M. - producatori de autoturisme), cca. 7 ani ca General Purchase Manager, respectiv Director Aprovizionare la mai multe companii și firme -inclusiv japoneze- producatoare de piese, dispozitive și și tehnologii -complexe- pt industria auto (pt autoturisme), in prezent fiind General Sales Manager-ul (și -totodată- Key Account Manager-ul) unei firme "TIER 1" -mai mult internationale și multinaționale, decat- germane, cu sediul central langa Frankfurt am Main, avand mai multe site-uri/locatii de productie in Europa- și in intreaga lume, fiind raspunzator pt toata Europa Centrala- și de Est a pieselor- și componentelor pe care firma le produce (in special pt consernurile- și autoturismele germane: Audi, WV, BMW, Daimler și Opel, dar -desigur- și pt Ford, Jaguar, Fiat, etc.).
(poate, și de aici precizia și minutiozitatea in administrarea comenzilor pe care unii mi-o 'imputa' -în sensul bun al cuvântului- pt ca o gasesc mai... greoaie  :-))

Din cauza serviciului, -mai ales in ultima vreme- sunt nevoit sa calatoresc destul de mult, și sa fiu destul de mult timp in strainatate (mai ales în UE dar și în alte părți ale globului).


În mod curios, prima "întălnire" cu Forța Vitală a fost în perioada tineretii, când împreună cu câtiva colegi poloisti, -la sfarsitul anilor '70- am început să studiem și să practicăm artele martiale, mai precis karate.
Roland Habersetser
, în "Le Guide Marabou de Karate"(care era carte de referintă în acele timpuri pentru practicanti) alocă un spatiu destul de important pentru a povesti despre "KI", pe care practicantii îlf olosesc în tehnicile, exercitiile și luptele de karate și în general în toate stilurile și scolile de arte martiale.
"KI" este sinonimul Forței Vitale în limba niponă în Japonia.

Încă înaintea studentiei -în anii depregătire- (studiind dintr-o carte xeroxată) am învătat să meditez și să mă relaxez -foarte eficient-, atunci cănd doresc acest lucru.
Aceste tehnici (combinate cu Energia Vitală pe care reuseam să-l acumulez prin diferite metode și tehnici de respiratie- și vizualizare) le-am folosit -constient- cu eficiență ridicată în timpul admiterii, respectiv în timpul studentiei pentru a mă pregătii pentru examene și în timpul sesiunilor.
Au fost de ajutor și la sustinerea lucrării mele de diplomă, obtinând nota maximă.   :-)

În timpul studentiei am citit multe cărti despre diferitele tehnici de meditatie, relaxare și revigorare, eliminarea stressului, despre dezvoltarea personalitătii și despre parapsihologie.

Aceste cărti (sau; de multe ori doar xero-copiile cărtilor) le-am primit din străinătate, fiind scrise (sau traduse) majoritatea în limba engleză sau franceză, respectiv în limba maghiară.

Într-un timp am studiat și hipnoza, la începutul- mijlocul anilor '80, pe care -la inceput- am studiat-o, și am învătat-o dintr-o carte foarte veche, o raritate editorială din colectia personală, apărută la New York în anul 1910(!), scris de X. La Motte Sage.

De aceea cred, și am convingerea că și în mod autodidact se pot învăta multe lucruri dintr-o carte bună.


După '89, desigur, au apărut multe cărti în temele amintite mai sus, mult mai usor s-au putut obtine informațiile necesare pentru studiu, iar de la începutul anilor '90 mai era și Internetul.

Am absolvit mai multe cursuri -atât în tară cât si în străinătete-, (Silva Mind Control, NLP, Neuro-Tehnologie - pt Echipamentele Mentale clasice, tradiționale) la început pentru a învăta, apoi doar pentru a-mi forma o părere despre ele și pentru a mă putea exprima în cunostintă de cauză.

O foarte buna experienta a fost studiul amanuntit al cursului și seminarului "Phoenix" al lui Brian Tracy. De atunci au aparut foarte multe carti de-al lui, cateva deja traduse și in limba romana.


Cu Stiintele Oculte și Ezoterie mă ocup demai bine de 20 ani, mai serios de la mijlocul anilor '80, cand am reusit ca sa primesc niste carti deosebite -mare parte xeroxate, in limba engleza-.

Timp de mai multi ani la randul, am învătat și am studiat intensiv Stiinta Divină: Diosofia, sub îndrumarea unuimare maestru și initiat mai în vârstă (pe vremea aceea dansul avea peste 90 de ani) foarte bun si un dascal priceput. RAD 2400 HDS: dispozitiv radionic alimentat și propulsat cu Energie- și Forta Vitala!

Cu Magia Albă am început să mă ocup după citirea și studierea cărtilor lui Papus (aparute in limbile engleză și franceză), Eliphas Lévi, respectiv Franz Bardon, și după ce am participat la mai multe experiente de acest gen impreună cu D-l Welz (curatare energetica a persoanelor și spatiilor, contracararea atacurilor psihice, energizare, -re-vitalizare, etc.).

Am absolvit -si acum o și predau, împreună cu altele- cursul d-lui Welz "Magia Viitorului / Magic of the Future".

Am călătorit foarte mult, am fost de mai multe ori și în orientul indepartat, in Japonia și in Korea de Sud.
Cu aceste ocazii, am avut prilejul ca sa vizitez mai multe lacasuri- și temple, cele mai multe budiste, dar și sintoiste, unde am reusit ca sa vorbesc cu calugarii acestor lacasuri, și am incercat ca sa obtin informatii de la ei, sa cunosc și sa invat mai multe despre energia Gi, Kí și Chi.

Am energizat impreuna cu cativa din ei -si cu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala pe care le-am și prezentat lor- diferite cristale și obiecte valoroase -manufacturi tipic coreene- pe care -parte- le-am și oferit într-un timp celora care comandasera Echipamente de Energie- și Forta Vitala.


Cu Tehnologia Energiei Vitale, respectiv cu Generatoarele de Energie- și Forta Vitală și Echipamentele lor, m-am intănit prima dată în 1998.

Pe d-l Karl HansWelz (inventatorul Generatoarelor de Energie Vitală și părintele aparatelorpsionice) îl cunosc din anul '99, când m-am întălnit cu dânsul undeva între Innsbruck și Cluj, mai precis; în Budapesta, atunci când a venit în Europa (acasă, la Telfs - regiunea Innsbruck / Austria) -și- pentru a mă cunoaște personal.
Atunci eram deja distribuitor unic autorizat al Generatoarelor și Echipamentelor în Europa Centrală- și de Est.

Am studiat și absolvit cursurile scrise și redactate de d-l Welz -pe care astăzi le sipredau- și am participat activ în mai multe studii, exercitii și experimente legate deEnergia Vitală, precum și dezvoltarea Tehnologiei Fortei Vitale și perfectionarea Generatoarelor de Energie Vitală și a Echipamentelor.
De-a lungul timpului, de foarte multe ori, am lucrat cu el saptamani in sir la diferite proiecte și experimente in laboratorul sau din Telfs, de langa Innsbruck.

"Maximalizati energiile Dvs. personale cu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forță Vitală!"
Impreuna cu Karl Welz in vara anului 2001
Împreună cu Karl în vara anului 2001

In chiar primii ani al acestui secol, am avut prilejul ca sa ma intalnesc de mai multe ori cu d-l Welz, avandu-l și ca musafir acasa la noi.

L-am vizitat și eu de mai multe ori, acasa la casa parinteasca din Austria (Telfs, din regiunea Tirol, la cca. 20 km vest de Innsbruck), ba chiar am stat de mai multe ori acolo, lucrand in laboratorul dansului, ajutandu-l și facand experimente -de multe ori- pana noaptea tarziu, sau chiar pana a doua zii dimineata.


In 2000 deja confectionam și asamblam impreuna cu inventatorul, generatoare de Energie Vitală realizate din orgonita (tot inventia dansului), și participam la diferitele și multiplele teste și experimente prin care incercam ca sa asiguram și mai mult buna functionare, și sa perfectionam și mai mult Echipamentele noastre.


Am avut și cateva sugestii bune și aplicabile, și am contribuit și la cateva inovatii (mai mult pe partea de electronica) și la cateva idei privind design-ul echipamentelor.
De exemplu, LED-urile pulsative și oscilante in teava / tunul de iesire din argint al lui AO 1100 (din 2004 pana in 2012, din 2013 avand un nou design -din pacate- fără teava de iesire), a fost doar una din ideile mele puse in aplicatie și realizata și in productia de serie pt cumparatori (si nu doar pt seria limitata pt comenzi speciale).

De asemenea, la RAD 2400 HD, -din pacate, doar la comenzile speciale-, la sugestia mea, am adaugat și un alt circuit electronic oscilant pe 7,83 Hz (Resonanta Scumann) pt cel de-al doilea generator de energie vitala orgonica incorporat in echipament (practic; in dispozitivul radionic), putand fiind pornit / oprit la dorinta, și automat bypassat, daca cineva dorea utilizarea celui de al doilea generator de energie și forta vitala orgonic, cu un alt semnal, -in multe cazuri- exterior, venind din afara, de exemplu, ruland programul radionic 'Manifestation' sau 'Super Manifestation', și folosind sound-urile presetate, și -desigur- conectand echipamentul de energie și forta vitala orgonic și dispozitivul radionic la placa de sunet a computerului / laptop-ului.


În D-l Welz am (re)găsit acel dascal, acel invatator și maistru, care poate să mă ajute efectiv în înaintarea si dezvoltarea mea spiritulă, și poate să-mi ofere răspunsuri la întebările mele și solutii -viabile-; ca la rândul meu să pot ajuta și eu pe aceia care au păsit pe drumul cunoașterii spirituale.

De atunci, am energizat cu succes -de la distantă- mai multe sute de persoane și multi au devenit mai bogati și împliniti prin faptul că le-am împărtăsit o parte din cunostintele mele și au intrat în posesia unui Generator de Energie Vitală sau altor Echipamente comercializate de noi.


Totul a pornit ca un hobby, apoi a devenit parte integranta din viata mea...


ing. Sandor ALeX Dezsi

Vă multumesc ca ați citit aceste randuri, sper ca sa va putem saluta cat de curand și pe Dvs. printre norocosii posesori de Echipamente de Energie- și Forta Vitala.

radio
In spatele microfonului (in stanga imaginii) in timpul unei emisiuni ezoterice despre Energia Vitală & Forța Vitală (Chi & Prana & Orgon) și despre Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală și Forță Vitală (2005)

Inapoi la inceputul paginii...

.

  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice


O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport PERFORMER 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email


* * * * * * *
USA | GB   EU   HU   RO  
^ Contact Chat / Mesaje online Email Hartă site
»  Home  /  Doar câteva cuvinte despre mine ~

Chi Feng Shui Dinamic

Energii creative Chi Feng Shui; la discreția Dvs.!

Test

Testați acum -gratis- dacă simțiți Energia Chi!

Chi Feng Shui Dinamic
Energii creative și benefice Feng Shui Chi dorite, la alegerea și -acum- la discreția Dvs., pt vitalizarea persoanelor, precum și pentru energizarea și armonizarea spațiilor! Energie-, Protecție și Vitalitate pt succesul Dvs. în practica Feng Shui !
  .     .