ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Caracteristicile și proprietățile Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~


Câteva caracteristici  și  proprietăți importante, esențiale și relevante ale Energiei Vitale & Forței Vitale   |  Asemănări și deosebiri între Energia Vitală & Forța Vitală (EV & FV) și Energia Electro-Magnetică (EEM)   |  Echipamente și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Omul descoperă, mai devreme sau mai târziu, că el este grădinarul şef al sufletului său, directorul/regizorul vieţii sale.”
James Allen


  .    


Energia Vitală  =  Forța Vieții

Câteva caracteristici esențiale ale Energiei Vitale & Forței Vitale

Chi, Kí, Prana, Mana, Telesma, Illiaster, Munia, Fluid Magnetic, Magnetism animal, Eter Solar, Od, Orgon / Orgone, Energia-X, Elan Vital, Vril, Bio-Energie


Energiile cunoscute și acceptate de fizicieni și de oamenii de știinta, au -în speță- două caracteristici importante și esențiale:
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala 1. puterea lor se diminueaza cu pătratul distanței în spatiul (vizibil) tridimensional,  și
Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala 2. urmează- și respectă Legea Entropiei.


Să luăm de exemplu

energia electromagnetică ( EEM )

energie electromagnetică 1. Cu cât va gasiti mai departe de un bec electric care lumineaza, cu atât lumina pe care o percepeti este mai slabă.

2. Legea entropiei enunță că, două sisteme cu potențiale (de energie) diferite, aflate în contact una cu cealaltă, se echilibrează reciproc după un anumit interval de timp, adică; are loc un schimb de energie, în care, transferul se face de la nivelul mai înalt la cel scăzut, pâna cănd -după o anumită periadă de timp- se realizează un echilibru energetic.

Vom vedea -în schimb- că,

Energia Vitală & Forța Vitală

nu respectă Legea Entropiei, -din contră!-, se transferă și "călătorește" altfel în spatiul nostru tridimensional.
Ea "traversează" spatiul delimitat și folosit de undele electromagnetice -cel tridimensional-, cu ajutorul 'legăturilor structurale' -așa cum am denumit-o noi-, și este parte -integranta- a 'Hiper-Spațiului'.
Pt informatii aditionale, vezi și pagina respectivă despre 'Teoria Legăturilor Structurale' !

Multe dintre proprietățile Energiei- și Fortei Vitale sustin aceasta ipoteza, demonstrata -stiintific pe cale experimentala- de catre Inventatorul Echipamentelor de Energie Vitală și Forță Vitală Universală functionand cu Generatoare Orgonice (Generatoare Chi & Generatoare Pranice) d-l Karl Hans Welz.

Yoga / Relaxare & Meditatie | Echipament de Energie- și Forta Vitala Avantajul principal al Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala este, că raza lor de actiune este practic nelimitat / nemarginit, ele acționează instantaneu- și efectul lor este independent de distanta !
Ați putut și Dvs. testa- și verifica deja acest lucru, dacă ați parcurs deja noul Test al nostru de transfer la -orice!- distanță a Energiei- și Fortei Vitale !).

Energia- și Forța Vitală există deci în mai mult de 3 dimensiuni, facând parte -integranta- din 'Hiper-Spatiu' (cum Karl Welz l-a descris și l-a denumit), dar, acționând- și interacționând liber și în spațiul nostru tridimensional.
Orice schimbare din lumea materială este precedata de schimbarea acestui câmp. (!)

Inapoi la inceputul paginii...

Energia Vitală & Forța Vitală întrepătrunde tot spațiul, toate obiectele animate și neînsufletite, legând toate (persoanele și -chiar- obiectele) între ele.

Urmează legile inducției armonice și ale rezonanței simpatice (fenomen care se produce la atingerea diapazonului: spațiul de lânga el va începe să vibreze cu aceeași frecvență, emitând același sunet).

Câmpul Energiei- și Fortei Vitale este deci pulsatoriu și este foarte bine organizat (într-o serie de particule geometrice, puncte de lumină, pulsând izolat, spirale, rețele, linii, scăntei și nori) și poate construi forme.

AO 2000 Aqua Optimizer Aceasta Energie este fundamental sinergetică, adica acționează simultan în agenti separați, care împreună au un rezultat total mai mare decât suma efectelor lor luate separat.(!)

  Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 2000 Aqua Optimizer: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic integrat, pt energizarea-, optimalizarea și purificarea apei potabile și a hrănii
În imagine: AO 2000 Aqua Optimizer energizând și optimalizând un pahar de apă minerală bună și proaspătă, așezată pe suprafața de iradiere din oțel inoxidabil

Dacă privim materia drept energie condensată, Energia Vitală & Forta Vitala există între ceea ce considerăm a fi taramul între materie și energie.
(Pură energie).

Câmpul Energiei Vitale & Fortei Vitale este deci opusul entropiei (- termen folosit pentru descrierea fenomenului de degradare lentă, a distrugerii formei și ordinii), și contrară celui de-al doilea principiu al termodinamicii, care stipuleaza că 'Entropia creste mereu', și sustinând ca în Univers dezorinea este în continuă crestere și dezvoltare, și că nu putem scoate dintr-un sistem* mai multă energie decât am pus.
(Evident; referindu-se la 'sistem', se înțelege un 'sistem închis').

Se pare deci că, câmpul Energetic al Forței Vitale creează energie încontinuu. (!)
Am putea-o asemăna cu cornul abundenței, care ramâne întotdeauna plin, indiferent cât de mult am scoate- și am lua din el.

Inapoi la inceputul paginii...

Aceste gânduri, aceste concepte sunt incitante- și pline de optimism, fiind dătătoare de speranță, având în vedere viitorul nostru, viitorul omenirii.

Multi, foarte multi cercetatori și savanti, cei care au studiat, cercetat și experimentat Energia Vitala, și-au exprimat speranța că, poate într-o buna zi, omenirea va fi capabilă să proiecteze și să construiască aparate- și echipamente speciale, care pot patrunde în câmpul Energiei Vitale & Fortei Vitale, se pot conecta la ea, și cu ajutorul lor vom putea obtine energia necesară de care avem atâta nevoie, fără a fi amenintați câtusi de putin, de spectrul vătamarii noastre.

Acesta zi -iată, în sfârșit!- a sosit deja, fiindca Dl. Karl Welz, după cercetari și experiențe multiple cu Energia Vitală și Forța Vitală timp de mai mult de trei decenii, în anul 1991 inventeaza și construieste primul aparat, primul Generator de Energie Vitală, care poate -nu numai ca să acumuleze, ci și- să emane-, să genereze și să asigure permanent- și încontinuu Forța Vitală benefică și pozitivă pe care o putem prelua- și utiliza -constient!-, atât în folosul nostru cât și al semenilor nostrii.

LPOG 2400 În mai putin de un an, în anul 1992, el inventeaza un nou material: Orgonita™ / Orgonite™, care este -și în prezent- cel mai eficace și mai puternic material în acumularea Energiei Vitale și Forței Vitale.
(Mai bun și -desigur- mai performant, este la ora actuala Super Orgonita™, care a rezultat -începând din anul 2001-2005, din modificările și îmbunătățirile continuu aduse Orgonitei™ originale).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala LPOG 2400 DL (Low Puls Orgone Generator) :: Echipament generator de Energie Vitală & Forta Vitala Universala tip Echipament Mental & PsihoTrainer

Energia Vitală și Forța Vitală face parte- și este parte integrantă a vieții noastre, folosind-o (de cele mai multe ori inconștient, și în cantități infime) -practic- in toate domeniile și in toate activitatile noastre.

Iată de ce inventarea Echipamentelor- și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală (chi - prana - kí - orgone / orgon - od - fluid magnetic - vril - bio-energie, etc., integrate în echipamente) este cu siguranță unul dintre cei mai importanți pași tehnologici al ultimului deceniu al secolului XX, în domeniul tuturor activităților de transfer energetic -realizabile, practic, la orice distanță!-, în domeniul auto-ajutorarii si auto-programarii, a (auto)vindecării, al autocontrolului- și controlului minții (control mental, -și- de la distanta!), precum și a dezvoltarii- și perfecționării sinelui și a personalității. (!)


Notă:
O versiune prescurtata a paginilor web "Teoria- și Tehnologia Energiei Vitale"; 'Totul este Energie și Energia este totul', 'Gândul este energie condensată', 'Gândul și procesul de manifestare', 'Scurt istoric a Energiei Vitale și Fortei Vitale', 'Legături structurale','Caracteristicile- și proprietatile Energiei Vitale & Fortei Vitale', Radionica și Energia Vitală', a aparut și în magazinul "Paranormal", anul IV, (2000), numerele 26, 27 și 28. Redactor-șef adjunct: D-na Sabina Tudor


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Caracteristics & Properties of Life Energy and Life Force,
Barbara Ann Brennan: Hands of Light (A guide to healing through the human energy field) / Mâini tămăduitoare .
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998-1999, 2001-2003, 2007, 2019-2020. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Încărcați-vă doar în câteva secunde cu Energie Vitală și Forță Vitală pozitivă și benefică, și simțiți toate avantajele ei!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Încrederea în sine este un obicei care poate fi dezvoltat comportându-te ca şi cum o ai deja.”
Brian Tracy

  .    

Energia Vitală  =  Forța Vieții

Proprietăți ale Energiei Vitale și a Forței Vieții

Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Magnetic, Eter Solar, Od, Orgon / Orgone, Energia-X, Elan Vital, Bio-Energie

Unele proprietati importante ale Energiei- și Fortei Vitala (energia orgonică, od, chi, prana, bio-energie) pt o cunoaștere- și o înțelegere mai bună a acestei energii mistice...

EnergieVitala

Motto:
"Cum ar trebui atunci să facem?, a fost întotdeauna întrebarea imediat următoare.
Răspunsul este simplu: exact cum nu se face astăzi!"
Viktor Schauberger


O multitudine de oameni de stiintă, de o însemnătate și influență mai mare si/sau mai mică, au dat acestei energii- și forțe misterioase - a ENERGIEI- și FORTEI VITALE- mai multe nume.
De obicei, numele dat de ei, reflecta acele proprietati- sau caracteristici principale pe care ei le experimentaseră și cercetaseră.

RAD 5 /ATG 5 Într-unul din paginile noaste, am adunat pt Dvs. și am prezentat mai mult de 100 de denumiri date de mai multe culturi, religii și persoane pentru aceeasi energie și fortă, sau pentru una similară.

Unele caracteristici esentiale explică și transferul la distanta (la orice distanta, instantaneu și -practic- fără pierderi!) a acestei Energii- și Forte Vitale (vezi și pagina despre 'Teoria Legăturilor Structurale').

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala Universala de tip Radionic Generator de Trend-uri RAD 5 / ATG 5 energizand- și încărcând cu energie pozitivă, benefică și vitală hrană (în cazul de față; un măr proaspăt)

În decursul istoriei omenirii, mulți au cercetat și lucrat cu această energie și forță mistică, dându-i diferite denumiri:
Hermes Trismegistus o numea "telesma", Paracelsus "illiaster" sau "munia", adică; "munis - în latină", Franz Anton Mesmer "fluid magnetic" și "magnetism animal", von Reichenbach "od", iar Korschelt "eter solar".
Eliphas Levi și Helena Blavatski se referau la ea ca și "lumină etherică".

În onoarea și din respect pentru unul dintre cei mai mari, -pe nedrept- uitati și ridiculizati oameni de stiintă ai lumii, pe nume Wilhelm Reich, care a incercat ca sa pună pe baze stiintifice cercetarea și experimentarea acestei energii, vom folosi pe această pagină -în preponderenta- notiunea de orgone (orgon, energia orgonică) precum a numit-o și folosit-o deasemenea Dr. Wilhelm Reich.

Energia Orgonică este energia cosmică vie a Naturii.
Citându-l pe Reich: "...Energia cosmică ORGONE umple universul... și... pulsează spontan, fiind o energie liberă fără masă..."
Notă redactor: totuși -vom vedea puțin mai încolo- energia gravitațională poate inteacționa cu energia orgonică...


Unele proprietăti esențiale ale Energiei Vitale & Forței Vitale
[ a energiei orgone - energia orgonică ]


Dr.-ul Wilhelm Reich a fost prima persoana care a pus bazele experimentelor și a studiului știintific a acestei energii.
El a demonstrat -pe baze stiintifice- ca un electroscop are o abatere mai mare într-un mediu încarcat cu energia orgonică (Energie Vitală & Forta Vitala), și a observat că, în același mediu, un tub cu descarcare in vid conduce curentul electric cu o viteza considerabil mai scazuta decat în cea normala.

Wilhelm Reich a identificat stiintific proprietatile și caracteristicile energiei orgonice (Energiei- și Fortei Vitale): umple spatiul de pretutindeni, este lipsit de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila și masurabila.
Orgonul (energia orgonică) are o mare afinitate pentru apa, și se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie și prin piele.
Orgonul are entropie negativa (vezi și pagina 'Caracteristici'), adica tinde sa se acumuleze, și nu sa se disipe.

Rezultatele experimentelor și cercetărilor lui -în linii mari- sunt următoarele:

REVITALIZARE | Energie- și Forta Vitală | Yoga | Echipament de Energie- și Forta Vitala Orgonul / Orgone-ul (energia orgonica)
orgon / orgone :: energia orgonica Transcede intreaga materie.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este intotdeauna in miscare.
orgon / orgone :: energia orgonica Este atras de el insusi.
orgon / orgone :: energia orgonica Este polar: Energie Orgonica Pozitiva (POR), și Energie Orgonica negativa / fatala / mortala (DOR - Deadly ORgone).
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este atrasa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.
orgon / orgone :: Wilhelm Reich Este respinsa de diferite materiale organice si/sau anorganice’.

Inapoi la inceputul paginii...

Și alte proprietăti au fost observate în legătură cu Energia Vitală și Forța Vitală (Energia Orgonică / energia orgone), aici dorim să vă prezentăm și să vă explicăm, doar câteva din cele mai importante și semnificative dintre ele:

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Nu are masă; de exemplu, această energie, nu are inertie sau greutate, etc.
Astfel, un echipament de testare conventional care are nevoie de o reactie sau de ceva care să „preseze" sau a "inpinge" acul indicator pentru a măsura o fortă, aici este ineficientă.
Obs:
Deasemenea, factorul uman -observatorul!- nu poate fi exclus din ecuatie (!).
N.B.: totusi -mai nou- s-a observat (Karl Welz l-a și dedus), că energia gravitațională, poate interactiona cu energia orgonică... (?)

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este omniprezentă, este prezentă oriunde- și peste tot, dar mai important este faptul că are o concentratie variabilă în diferite locuri și în diferite perioade de timp.
Intrepatrunde- și penetreaza toate formele și tot spațiul.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este în continuă miscare, dar -in unele locuri- poate deveni și statica și rigida.
Are o miscare neregulată de obicei de la vest la est, la o viteză considerabil mai mare decât cea a rotatiei Pământului.
Miscarea este formată din expansiunea și contractia pulsatorie precum și dintr-un curs, de obicei, de-a lungul unei căi curbate (cu sinuozităti).

Ambele efecte pot fi văzute la diferite nivele într-un Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala in timpul în timpul încărcării, emisiei, respectiv al functiunii sale.
RAD 1000 N.B.: In Generatoarele noastre Orgonice de Energie Vitală și Forta Vitala, energia poate fi modulată- și dinamizată, energia orgonică fiind emisă ca un val pulsatoriu și rotitor, răsucitor, în vibrația și oscilatia frecvențelor (pre)setate. (!)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala RAD 1000 Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala Universala de tip Radionic cu Generator Orgonic integrat și incorporat

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgonică interacționează cu alte forme de energie, amplificând câmpurile magnetice sau electrostatice.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgonică este duală. Dualismul se manifesta și în cazul energiei orgonice: orgonul pozitiv, constructiv, benefic (ORgone energy sau Orgone Radiation) și componenta negativa; orgonul destructiv și malefic; DOR (Deadly ORgone sau Deadly Orgon Radiation).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgon /orgone, poate fi puternic perturbată de materiale radioactive sau de câmpuri electromagnetice puternice (vezi și 'Experienta Oranur ' al lui Wilhelm Reich), ducând la 'degenerarea' câmpului, rezultând o forma negativă și malefica a ei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia orgonica statică, negativă (Wilhelm Reich a denumit-o DOR - Deadly ORgone energy) poate deveni malefica și dăunatoare (chiar mortală, cum a afirmat chiar el).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia ORgone Pozitiva (POR) pulsează- și oscilează -în continuu-.
Energia orgonică (Energia Vitala & ForțaVieții) poate fi setata să vibreze pe anumite frecvențe.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală energia orgonica (Energia & Forta Vietii) poate fi setata să oscileze- și să pulseze pe diverse frecvențe dorite.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Neagă legile entropiei.
Energia Orgone curge de la concentratii mici la concentratii mai mari, de fapt, Orgone (EnergiaVitala) atrage concentrarea spre ea însăsi. Noi am denumit acest proces entropie negativă.
Acesta este procesul normal de creație și, de asemenea, este o dovadă a faptului că Energia Vitală & Forța Vitală (orgon-ul pozitv) este energie vie.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Fiind entropică negativ, se comporta mult diferit de alte forme de energie cunoscuta (de ex. energia electromagnetica), și "traverseaza" -instantaneu- spațiul delimitat, "călătorește" în spațiul nostru tridimensional cu ajutorul "legăturilor structurale".

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Materia este creată din ea.

RELAXARE Echipamente de Energie- și Forta Vitala Insuflețeaza ființele vii.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Stă la baza tuturor proceselor vitale majore.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Poate fi manipulată și controlată.
În acumulatorii orgonici traditionali, straturile diferite atrag- și absorb Orgonul (energia orgonică), iar celelalte straturi o împing / resping-, extrag și o radiază.

Notă importantă:
În Generatoarele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală -Generatoarele Orgonice - inventată în anul 1991 de catre Karl Hans Welz-, mixtura matriceala de materiale speciale a Orgonitei™, respectiv -mai nou- a SuperOrgonitei™ (ața cum Karl a denumit această mixtură specială) -inventata la un an de la construirea primului Generator Orgonic, in 1992, de catre acelasi Karl Welz,- o absoarbe- și o acumulează mult mai eficient, iar printr-o tehnologie specială ea este dinamizată, generând- și emanând astfel energie orgonică modulată și dinamică, retultând energie orgonică pură, pozitivă și benefică (POR).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Vine din Univers, din Sistemul nostru Solar (de la Soare) în cantităti uriașe și imense.
De aceea, densitatea de energie orgonică ajunge la maxim după-amiază și scade către seară și în primele ore ale dimineții.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este influențată de condițiile atmosferice, cum ar fi umiditatea, norii, temperatura și de diferitele momente ale zilei, care afectează atât dispersarea- cât și acumularea de orgon / orgone (energie orgonică).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Se miscă în directia câmpului magnetic.
Acest fapt are o mare importantă și acest factor controlează atât poziția cât și polaritatea energiei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Se mișcă într-un unghi drept fată de câmpul electric.
Din nou, de o mare importantă este modul cum dictează polaritatea și conexiunile ei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este absorbită -și înmagazinată- de apă (apa fiind și un conductor ideal pt ea).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Este acumulata de organismele vii în mod natural prin aer / respiratie, apă, hrană și prin piele.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este polarizată.
După cum Orgone / energia orgonică este polarizată, putem avea forță Orgonică pozitivă (POR - Positive ORgone) sau negativă (DOR - Deadly ORgone, așa cum chiar Reich a denumit-o).
Dar, dacă se amestecă, rezultantul este aproape de zero (și procesul re-începe din nou...).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Toate materialele acționează asupra orgonului prin: atractie, respingere, absorbție sau reflexie.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Va penetra sau va trece prin toate materiile cunoscute.
Toate corpurile cu structură continuă sunt conductori la fel de eficienti. Poate trece 20 de metrii prin metal sau mai mult.
În altă ordine de idei, omenirea a creat materialele sintetice în vremurile noastre contemporane, materiale care pot opri în mare măsură penetrarea Orgonului (adică; a energiei orgonice). Ne gândim aici în primul rând la polimeri.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Are o viteză scăzută de transfer și conductie.
Orgonului îi va lua 20 de secunde sau mai mult să traverseze aprox. 50 de metri de cablu/sîrmă.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Demonstrează o tendintă ascendentă constantă, care urcă vertical.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Nu poate rămâne în oțel sau în apă mai mult de aproximativ o oră, sau -max- câteva ore.
În apa -in schimb- o regasim (desigur in cantitati mult mai mici) și dupa cateva zile.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Radiază la mare distantă.
De la un Generator Orgonic puternic al nostru, circumferinta de radiatie poate ajunge de la cativa cm-i pana la 45-50 de metrii (sau chiar mai mult)!
Oricum, distanta fizică joaca aici un rol secundar, din moment ce energie orgonică (Energia Vitală & Forța Vitală) poate fi transfera la distanțe foarte mari -practic la orice distanță(!) și fără pierdere- cu ajutorul așa numitor 'legături structurale'.
RAD 5 Vezi și 'teoria hiper-spatiului' și a 'legăturilor structurale' elaborată de catre Karl Welz.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala   Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală RAD 5; Generator de Trend-uri cu 5 Generatoare puternice exterioare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice), și cu 5 x 3 butoane de setare și suprafață de aderență pt setare din Super Orgonită®

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Urmează legile opticii.
Poate fi refractată printr-o prismă, reflectată de suprafete plane lustruite (de ex; lentile), etc. și poate fi focusata tot cu ajutorul opticii.
Vezi și informatiile despre experiementele lui Karl von Reichenbach despre Forța Odică.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Se înconjoară singură cu zone sferice alternative de polarităti diferite.
Acest lucru se foloseste la determinarea diametrelor cilindrice și spatierea substanțială a ei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Este afectată de diferitele forme de viață și vietăți.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Face parte integrantă din mediul de transmisie pentru emoții și perceptie -prin care suntem conectati la cosmos- și cunoaștere și puși în legatură cu tot ce este viu, sub orice formă.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Poate fi concentrată -de obicei- numai într-o cantitate limitată.
La o concentrație maximă și nivel maxim, Energia Orgone se va transforma -în parte- în electricitate, și sub această cale sau formă, va găsi o modalitate de descărcare.
Acest lucru se poate observa usor pe cale vizuală.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de torsiune orgonice transmit informatii fără a transmite- sau pierde energie și se propagă prin medii fizice fără însă a interactiona cu acestea.
Vezi transmisia transatlantică efectuata -prima data in istorie!- de către Karl Welz.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de torsiune orgonice nu pot fi ecranate de majoritatea materialelor, dar pot fi oprite de anumite materiale cu un anume tip de structură spiralată.
(Vezi putin mai sus).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Fiecare obiect fizic, viu sau ne-viu, posedă propriul său câmp de Energie Vitală & Forta Vitala Orgone.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Toti magnetii permanenti au propriul lor câmp de Energie Vitală și Forta Vitala Orgon.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de Energie Vitală și Forta Vitala Orgone pot fi acumulate și generate ca rezultat al distorsiunii geometriei vidului fizic.
Acest fapt este demonstrat de piramide, cilindrii, triunghiuri plane, etc.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Câmpurile de Energie Vitală & Forta Vitala Orgone pot fi ecranate de câmpul Orgonic.
(Vezi puțin mai sus). RAD 2400

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Trece prin toate materialele, dar cu viteze -și intensități- diferite.
Vezi și informatiile despre experiementele lui von Reichenbach despre Forța Odică.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Dispozitiv Radionic de Putere RAD 2400 HD | Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala cu Generator Chi, Pranic și Orgonic integrat, cu suprafata de aderenta din Super-Orgonită


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Caracteristics & Properties of LifeEnergy and LifeForce (Orgone),
Wilhelm Reich and the Orgone Energy. Wikipedia.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.
© Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! ©Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Cât timp aparatul tău e în priză și alimentat cu energie electro/magnetică, atțta timp el va genera și va emite energie vitală dinamică și benefică! Și acum, și peste 20 de ani!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții “Când renunț la ceea ce sunt, devin ceea ce aș putea fi.”
Lao Tzu

  .    


Energia Vitală  =  Forța Vieții
Chi / Qi & Kí / Khí & Prana & Mana & Od & Orgone / Orgon & Bio-Energie


Asemănări și deosebiri între Energia Vitală (EV) și energia electromagnetică (EEM)


Este evident, că -și- Energia Vitală & Forța Vitală (Chi / Qi, Kí, Prana, Mana, Od, Fluid magnetic, Orgon, etc.) este o forma de energie, tocmai ca și -de ex.- energia electromagnetică.
Aceasta înseamnă, că, dacă cunoastem legile naturale care guverneaza aceasta energie, putem determina- sau prezice- și efectele lui.

Oamenii cu o spiritualitate mai dezvoltată (din toate timpurile, de-cursul istoriei omenirii), știau despre aceasta energie "misterioasă" -Energia Vitală,- au cunoscut-o, au cercetat-o, au utilizat-o, și au încercat sa formuleze niște legi naturale de bază, foarte importante, care încearcau să descrie aceasta Energie -si proprietățile ei-.
Mai nou -aplicând studii științifice-, ei și-au dat seama că pe lânga asemănările și similitudinile care există între energia electromagnetica și cea vitală, exista și diferențe considerabile (marcante).

Pachete de filtre- și simboluri magice Într-un anume fel, ambele energii acționează ca polarități opuse ale unuia și aceluiași principiu de baza.
Din ambele forme de energie, ființele umane percep numai o mică parte, doar o fracțiune din spectrul larg, cu ajutorul simturilor lor.
Ambele energii variaza, ambele sunt energii pulsative.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Pachete de filtre- și simboluri magice pt 'modularea virtuală' a Energiei Vitale & Forței Vitale

Acestea sunt -principalele- caracteristici comune ale celor doua tipuri de energii.


Foarte importante sunt -însă-

diferențele dintre cele două forme de energie.

Energiile care apartin spectrului electromagnetic -al luminii-, tind să realizeze un echilibru atunci când un potential mai mare (sau mai înalt) intră în contact cu un potențial mai mic -adică; mai scazut-.
[Acesta este Principiul al II-lea al Termodinamicii].

De exemplu, dacă un corp fierbinte vine în contact cu unul rece, atunci, după o anumită perioadă de timp, se ajunge la un echilibru, adică cele doua corpuri vor avea aceeasi temperatura.
Fizicienii numesc acest proces ENTROPIE.


În cazul Energiei Vitale & Fortei Vitale are loc un proces invers.
Atunci când un corp cu un potential mai înalt (potențial mai mare) de Energie Vitală & Forță Vitală vine- / sau intră în contact cu un alt corp cu un potential mai mic (sau mai scazut), are loc un proces pe care noi îl numim "ENTROPIE NEGATIVA".

În acest proces, potentialul mai mare, mai puternic, ia și sustrage energie de la cel (mai) slab, devenind astfel și mai puternic.
Acesta este "Legea Entropiei Negative".

NB: Ați auzit de "vampiri energetici"?  :-)


Mult mai evidentă și mai marcantă este

diferența dintre spațiul în care cele două energii acționează.

După cum știm, energiile electromagnetice se diminuează- și scad în intensitate proportional cu pătratul distanței măsurate de la sursă.
FEM (Frecventele Electromagnetice) par a fi în totalitate parte integranta a spațiului nostru tridimensional și a perceptiilor noastre motorii.
De aceea avem nevoie de amplificatori de putere considerabilă, dacă dorim să preluăm- și să captăm - de exemplu- undele radio ale unui emițător foarte îndepărtat, sau de la un transmițător aflat la o mare distanță. Acest principiu este valabil pentru continuumul spatio-temporal definit de fizicieni. Accesorii ale Echipamentelor -generatoare- de Energie- și Forta Vitala :: Legaturi Structurale :: Booster -amplificator de Energie- și Forta Vitala PBT 2400

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Accesorii ale Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitala & Forta Vitala :: Legături Structurale :: Booster -amplificator de Energie- și Forta Vitala PBT 2400

În schimb Energia Vitală și Forta Vitala Vitală neutralizeaza ușor spatiul fizic, cu ajutorul unor structuri identice sau cu ajutorul așa numitelor "legături structurale".
Vezi mai departe pagina cu informatiile și teoriile legate de 'Legăturile Structurale' și Hiper-Spațiu.

Acest lucru, îl puteți verifica acum și Dvs., efectuând Testul nostru -gratuit- (pe care doar noi vă putem pune la dispoziție, nimeni altul!) de transfer a Energiei Vitale & Forței Vitale la -orice!- distanță !
Simțiți- și preluați acum -conștient!- și Dvs. Energia Vitală & Forța Vitala !


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Caracteristics & Properties of Life Energy and Life Force,
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi, © 1998-1999, 2001-2003, 2007. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Dispozitive Radionice de Putere cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală integrate? DA! Doar la noi!!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Ceea ce Dumnezeu vrea de la tine este să îţi împlineşti potenţialul, pentru tine şi pentru ceilalţi; îi poţi ajuta mai mult pe ceilalţi oameni, devenind tu însuţi o fiinţă completă, decât în orice alt mod ai încerca.”
Wallace D. Wattles

  .    

Energia Vitală = Forța Vieții,

sursa noastră de vitalitate, și

Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forța Vitală


.

Suntem învăluiți- și înconjurați în permanență de nenumărate energii invizibile, printre care -și- una omniprezentă, omnipotentă, creativă și mistică, din care -se spune, că- au emanat toate, și care ne asigură -printre altele- sănătatea (fizică și psihică), dezvoltarea personală, fericirea, echilibrul, armonia și bunăstarea, pacea și liniștea sufletească.
Cea mai de seamă, și mai importantă energie, cu care suntem -încontinuu și în permanență- în contact, este Energia Vitală, fără de care nu am putea exista.    .

.


Energia Vitală Universală

    este energia primordială a vieții.  Este un fluid nelimitat de energie pură și divină.


Există o Forță a Vieții universală omnipotentă, omniscientă, inteligentă și creatoare, care străbate tot Universul, care ne înconjoară și care există în orice și oricine.
În Universul nostru, Energia Vitală & Forța Vitală omniprezentă, este esența, suflul și sursa vieții.
Acum, cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, avem posibilitatea asigurată tehnologic să o folosim în ajutorul-, avantajulși succesul nostru și a celor dragi!

Putem afirma că traim într-un ocean de energie format atât din Energie Vitală & Forță Vitală cât și din unde electromagnetice.

Se știe -încă din timpuri străvechi- că, cei care posedă în abundență din aceasta energie, cei care îl folosesc -conștient- sunt mai sănătoși, mai fericiți și mai împliniți, pot să-și atingă telurile mai repede și mai ușor, decât cei care duc lipsă a acestei energii subtile.
În plus, s-a demostrat știintific în ultima vreme, că tot aceasta energie joacă un rol esențial în procesul de manifestare- și de formare -conștientă- a realității. RAD 1000

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  RAD 1000: Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Dispozitiv Radionic de Putere cu Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic integrat, cu 3 discuri de setare și suprafața de aderență din Super-Orgonita®   +   Legătura structurală PBT 2400 HD (Booster / buster, amplificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu disc unic de transfer pt proiecția și transferul Energiei Vitale & Forței Vitale -fără pierderi- la orice distanță .

.


Energia Vitală
& Forța Vitală

.

Meditatie

este aceea energie subtilă sau putere / forță psihică invizibilă, care se manifestă și este folosită - fără excepție! - în toate îndeletnicirile mentale, în oriceactivitate sau "muncă" spirituală, în (auto-)vindecare, în practicile deautoprogramare și autoperfecționare, în tehnicile de dezvoltare a personalității, întoate exercițiile și tehnicile de autocontrol mental și control al minții (la oricedistanță) în metodele- și tehnicile de manifestare -constientă!-, ea fiind mediumul sau purtătoarea dintrescopul- sau efectul dorit (trend) și țintă (target). Energia Vitală este o forță călăuzitoare a vieții.

Forța Vieții însuflețește; cu cât ne lăsăm călăzuiți de fluxul energiei noastre, cu căt ne simțim mai încărcați de Energia Vitală & Forța Vitalăcu atât corpul nostru devine mai sănătos și mai viguros, cu atât mintea nostră este mai limpede și mai relaxată și ne simțim mai împliniți spriritual. .


Echipamentele de Energie- și Forță Vitală Echipamentele noastre generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,

.

generează-, emit- și transmit -încontinuu- și la orice distanță!- această energie pozitivă și creativă, care -apoi- poate fi preluată și utilizată -conștient!- în toate activitățile dorite !
Folosiți-o în ajutorul- și avantajul Dvs., și a celor dragi! .

RAD 2400 HD
Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală RAD 2400 HD cu țeava / tunul de ieșire din argint  +  amplificatorul energetic PBT 2400 HD cu disc unic de transfer, pt transfer energetic la orice distanță, fără pierderi .


De-a lungul istoriei,

Energia Vitală și Forța Vitală Universală

a primit diverse nume, fiecare cultură -si fiecare civilizatie- a privit-o dintr-un anume punct de vedere specific, și a folosit-o în diferite aplicații, -mai ales- în vindecare- și autovindecare.

Oamenii din India antică o numeau "Prana".
Cuvântul sanscrit "Prana", se poate traduce ca "energie absolută".
Centrele energetice subtile -chakrele- o preiau-, o transformă și o utilizează.
Practicile de 'pranayama' și 'yoga' au evoluat odată cu cunoasterea Pranei.

yin-yang Chinezii -antici- o numeau "Chi" (sau "Qi").
Practicile de Tai-Chi și Chi-Kung (Qi Gong)au derivat din această cunoastere. Tot această energie mistică este folosită in acupunctură și in Feng Shui.

Japonezii / nippon-i foloseau termenul / Khí. "Rei-ki" se bazeaza pe folosirea- și manipularea (in sensul bun al cuvantului) Kí-ului.
La vietnamezi, denumirea era "Tinh", iar la grecii antici "Pneuma".
Polinezienii au numit aceasta Forță Vitală misterioasă"Mana". Din ea au derivat practicile de 'Kahuna', și cele 'Lua' ale razboinicilor koa.

Idea unui fluid eteric- sau a unei energii universale care străbate toată Natura, a fost susținută și de către mai mulți savanți occidentali.


Energia Vitală
animă Lumea!


Aceasta energie- și forță mistică a fost studiată și cercetată de mai multe persoane (chiar savanți și oameni de știintă), -mai aproape de noi în timp și în spatiu- printre altele, de câtre:
RAD 2000 Hermes Trismegistus (numind-o "Telesma"), Paracelsus ("Illiaster"), Franz Anton Mesmer ("Fluid Magnetic" și "magnetism aninal"), baronul Karl von Reichenbach ("Od"), Korschelt ("Ether Solar"- sau "RadiatieSolara Eterica"), Henri Bergson ("Elan Vital"), dr. Kilner ("Aura"), dr. Wilhelm Reich ("Orgone" -sau; "orgon"), Are Waerland ("Auxones"), Dr. T. Galen Hieronymus ("Energie eloptica"), etc., etc..
Ea este suflul- și sursa vietii, este "QUINTESSENTIA VITÆ".

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2000: Dispozitiv Radionic de putere

AO 2000 Cei inițiați afirmă că, preluînd -conștient- și folosind -tot conștient!- această energie- și forță creativă mistică (Energia Vitală) în -practic- toate activitățile efectuate -indiferent dacă ea este una mentală sau fizică-, se pot obține avantaje însemnate și semnificative; cei care posedă- și au din abundență din această energie benefică, pot fi mai sănătoși și plini de vitalitate, pot deveni ceea ce doresc ei ca să fie, pot avea- și pot obține -mai ușor- ceea ce doresc, și pot dobândii -mai repede- tot ceea ce vor.
Poate ați observat, că nu degeaba am folosit de mai multe ori -repetat- cuvântul 'conștient'. .

.


Echipamentele de Energie- și Forță Vitală Echipamentele
de Energie Vitală & Forță Vitală

RAD 5 / ATG 5 prin Generatoarele performante de Energie Vitală & Forță Vitală (Chi & Orgon), încorporate în echipament, generează-, dezvoltă, emit și furnizează -încontinuu-, și în permanență, fără întrerupere!- un câmp- și un flux masiv de Energie Vitală & Forță Vitală, care poate fi preluată -conștient!- direct din Echipament (atunci, cănd vă aflați chiar în preajma ei, sau indirect -prin intermediul unor "legături structurale" adecvate- oriunde v-ati afla, la orice distanță depărtare de Echipamentul Dvs., la "doar" 500 de metrii, 500 de km sau pe un alt continent! .


Echipamentele
de Energie Vitală & Forță Vitală

.

în timpul funcționării, generează- și emană încontinuu-, neîncetat- și în permanență Energie Vitală & Forță Vitală (adică; Energie Chi / Qi, Prana, Orgon / Orgone, Od, Vril, Fluid magnetic, Bio-Energie, etc.) pozitivă, creativă și benefică, ce poate fi preluată-, folosită și utilizată în -absolut- toate activitățile efectuate și desfășurate, și în oricare / fiecare activitate dorită, pentru a obține rezultate semnificative!

De aici rezultă, că multitudinea utilizărilor și diversitatea aplicațiilor Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală este limitată doar de bogăția imaginației și de fantezia fiecărui utilizator. .


.

Energia Vitală & Forța Vitală Universală generată- și emanată de Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală poate fi modulată -atât fizic, cât și virtual / mental- pentru a facilita obținerea anumitor "trend"-uri benefice dorite.
Utilizați-o conștient pentru a facilita obținerea succesului dorit! .


.

Echipamentele de Energia- și Forta Vitala Chi Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală
         generează și emană -încontinuu și neîncetat- Energie Vitală & Forță Vitală Universală!

Chiar dacă nu faceți altceva decât "doar" preluați această energie subtilă nobilă, veți fi deja în avantaj față de cei cca 80% dintre oameni, care -din păcate- duc lipsă acută a acestei energii, ceea ce poate fi rădăcina tuturor problemelor și necazurilor (printre care -poate, cea mai importantă- cele de sănătate). ATG 5 / RAD 5

Preluaînd și utilizând -conștient- aceasta energie creativă subtilă, se pot obtine -mult mai repede și mai ușor- acele abilitati pe care doriți să le aveți, se pot atinge acele țeluri pe care doriți să le obtineți, acele bunuri pe care doriți ca să le posedați, acele rezultate pe care doriți să le dobanditi, etc., etc.

Pentru ce-, și în ce scop -și cu ce randament!- este folosit și utilizat, este sarcina- dar și răspunderea fiecarui utilizator!
Se pot- și vor fi folosite doar în,- și pentru scopuri nobile, constructive, benefice, creative și pozitive. (!) .

Energia Vitală: sursa noastră vitală, cea de toate zilele.
Fie Forța(Vitală) întotdeauna cu noi!  ;-)


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.
© Traducerea din limba engleză, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! 1998 - 2021 © Copyright

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forta Vitala


  .    

  Energia Vitală; sursa noastră de vitalitate

.   

Echipamentele -generatoare- de Energie- și Forta Vitală | EnergieVitala: www.energievitala.roExistă o energie unică și atotputernică din care toate au emanat, o forță mistică invizibilă care este prezentă și vă/ne înconjoară în permanență și care vă/ne asigură -printre altele- sănătatea fizică și psihică, dezvoltarea personală -atât spirituală cât și materială-, fericirea, echilibrul, armonia și bunăstarea.

Dacă aveți - și beneficiați de- cunoștințele necesare și adecvate-, dacă știți cum să o simțiți-, să o preluați -conștient!- și cum să o utilizați -practic- pe toate planurile dorite, în toate activitățile Dvs. -indiferent dacă ele sunt mentale, astrale, eterice sau fizice- aveți posibilitatea de a avea-, de a dobândi și de a realiza mai mult, mult mai mult, decât ați reușit până acum vreodată. .   

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Dispozitive Radionice de Putere cu Generatoare de Energie Vitală și Forță Vitală (Generatoare Chi & Prana & Orgon) integrate?
DA! Doar la noi!!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții Nu conteaza cat de incet mergi atata timp cat nu te opresti."
Confucius

  .    

Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală
hellblau KIT-uri recomandate chekmark


Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază): Echipament(e) de Energie Vitală & Forță Vitală  +  legătură / legături structurale  +  adaptor  +  cost -impachetare și- transport / livrare (ct)  +  consultații on-line
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 2: KIT-ul nr. 1  +  program radionic manifestare  +  simboluri arhetipale magice
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 3: KIT-ul nr. 1 sau KIT-ul nr. 2  +  card personal de energizare și vitalizare chi / Chi Card

Inapoi la inceputul paginii... 


  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!)
Prețurile nu includ 'costurile de transport' !

.

AO 1100

AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala
149,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 3100

3 x AO 1100
AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water
447,00 €  399,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 2000

AO 2000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 99

JU 99 CE
159,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 399

3 x JU 99

JU 99 + JU 99 + JU 99
477,00 €  429,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 1000

JU 1000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 DL

lpog2400dl
799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD
1 299,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Performer 2400 HD

Performer 2400 HD
2 369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2000

PFC 2000
1 099,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2400

PFC 2400
1 499,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 1000

RAD 1000
Preț: 369,00 €

.

RAD 2000

RAD 2000
899,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 2400 HD

rad2400hd
1 799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 5 / ATG 5

rad5 / atg 5
3 390,00 €
sau, echivalentul în RON

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000
11 990,00 €
sau, echivalentul în RON

.


În prezent; 15 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 300,00 EUR: 9,5 €

punct Comenzi -în țară- de la 300,01 EUR până la 600,00 EUR: 19,00 €


punct Pentru comenzi în țară peste 600,00 EUR - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.

TC 99

TC 99
49,00 €  46,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAOPTC

RAOPTC
79,00 €  76,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PBT 2400

PBT 2400
139,00 €  129,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PBTBH

pbtbh
299,00 €
sau, echivalentul în RON


Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu 4,5 - 7,5 - 9 V CC

.

Adaptor 300 mA
Preț: 9,00 €

Adaptor 500 mA
Preț: 15 €

Adaptor 1000 mA / 1A
Preț: 19,00 €

Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

.

Program Radionic de Manifestare RI 2400
Astro  +  Feng Shui Dinamic  +  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Progran Radionic de Manifestare - setare: succes marketing :: RI 2400 CD Manifestation Radionic Program | Power Radionics Manifestation Programs Progran Radionic de Manifestare
blue 199.00 €  169.00 €
sau, echivalentul în RON
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

.

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro
blue Price: 399.00 €  369.00 €
sau, echivalentul în RON
Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.

Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
29+49 = 78,00 €  69,00 €
sau, echivalentul în RON

Pachet 'Eliminarea stresului & Creșterea vitalității'
simboluri
29,00 €
sau, echivalentul în RON

 » Alte (cca. 30!) Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- »»   


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

.

Mental

Frecvențe specifice speciale | Mental
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

.

Dragoste

Frecvențe specifice speciale | Dragoste magică
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

.

Fitness
Controlul greutății

Frecvențe
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')
.

Frecvențe specifice speciale

Toate 3:  57,00 €  39,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card personalizat

Flux continuu de Energie pt vitalitatea și succesul Dvs.!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil !


Chi Card / Carduri Chi

Începând de la 9 €
sau, echivalentul în RON

» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»



  .    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostru Email


  .    


Navigare prin site


Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului lateral (în cazul computerelor), sau meniul din partea de jos a paginii (în cazul când accesați site-ul de pe un telefon mobil),

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala utilizați funcția de "Căutare " / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î, Ă)

» Căutare / Search »»

* * *





»» Hartă site   .    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email


* * * * * * *

  .    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport PERFORMER 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
Sitemap / Harta pagini

Atenție! Căutăm Distribuitori din Republica Moldova! Dacă sunteți interesați, contactați-ne.
Ищем дистрибьюторов из Республики Молдова! Если вы заинтересованы, свяжитесь с нами.




^ Caracteristicile și proprietățile Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~
^ Caută / Search Contact Chat / Mesaje online Email Hartă site


Adresă web: energievitala.ro
29.11.2021
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Sunteți aici, pe pagina:
»  Home  /  Caracteristicile și proprietățile Energiei Vitale & Forței Vitale Universale ~  »»
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .