DIOSOFIA: Filosofia Divină

Pt o cunoaștere relevantă și adevărată ascensiune spirituală

  Jos   »  Home  /  Chakre / Aura / Kundalini | Chakre: centrele energetice subtile ale omului | Aura: câmpul energetic uman ~

Chakre / Aura / Kundalini | Chakre: centrele energetice subtile ale omului | Aura: câmpul energetic uman ~


Chakre  |  Aura  |  Rolul chakrelor  |  Energizare chakre  |  Cele 7 chakre  |  Echipamente și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Adormiți întotdeauna cu gânduri pașnice și armonioase sau cu gânduri de succes, sănătate și liniște (pace) interioară."
Franz Bardon

  .    


Întăriți-vă câmpul Dvs. energetic; aura,
energizați și -re-vitalizați (în doar câteva secunde) centrele energetice subtile, chakrele, oferindu-le energie (vitală!) substanțială din Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală, și asigurându-le Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă și benefică pentru o funcționare bună și corespunzătoare, obținând astfel toate beneficiile și avantajele ce le pot oferi !

  .    


Chi Generator & Prana Generator & Orgon Generator  |  Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forta Vitala Universala / Chi, Prana, Orgone, Od, Magnetism personal, Vril, Energia-X, BioEnergie, etc.


Energia Vitală & Forța Vitală
Chi / Qi & Kí / Khí & Prana & Mana & Od & Orgone / Orgon & Bio-Energie


Armonizarea chakrelor-, întărirea aurei- și trezirea energiei kundalini, cu ajutorul
Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală


Câmpul Energetic Uman și centrele energetice subtile:
AURA și CHAKRELE

7chakre
Cele 7 chakre principale
aura, chakre, kundalini


Universul este alcătuit din energie, iar corpul uman nu poate face excepție de la această regulă.
Încă cu mult înainte de apariția tehnologiilor și științelor moderne -care demonstrează acest lucru-, culturile antice știaucă toate ființele vii au-, și poartă în ele, o forță a vieții (forță vitală) ce îi animă.
Ei au numit aceste centre energetice care se află și care funcționeză în noi toți; chakre.

Chakra este un vechi cuvânt sanscrit care se poate traduce literalmente ca "roată".
Acest lucru se datorează faptului că forța vitală & energia vitală, sau; prana, care curge și animă ființa, în aceste centre energetice, se împletește, se învârte și se rotește.
Această energie (vitală!) centrifugală rotitoare are 7 centre principale în corp, începând de labaza coloanei vertebrale până la creștetul capului.

Cele șapte chakre sunt centrele energetice subtile din corpurile noastre în care curge energia (energia vitală & forța vitală).
Vă puteți gândi la chakre ca la niște baterii -sau acumulatori- invizibile și reîncărcabile. Ele conectează corpurile spirituale cu cele fizice.

Într-o persoană sănătoasă și echilibrată, cele 7 chakre oferă exact cantitatea potrivită de energie vitală & forță vitală pentru fiecare parte a corpului, a minții și al spiritului.

Omul-, ca și toate celelalte ființe de pe Pământ, trăiește nu doar cu aer/oxigen, apă și hrană, ci are nevoie -pt a exista- și de

Energie Vitală & Forță Vitală.


Chakrele

sunt centre energeticice / centre de energie -subtile-, care preiau, transformă și transmit mai departe energiile vitale subtile pranice (Energie Vitală & Forță Vitală, chi / qi, od, orgon, etc.), - fără de care, viață însăși ar fi imposibilă-, fiind localizati de-a lungul liniei mediene a corpului.
aura, chakre Asa cum -de exemplu- un aparat de radio, sau un telefon mobil se poate conecta la campul electromagnetic inconjurator (purtătoarea de informații) pt a functiona și pt a transmite- și recepționa informatii, tot asa și oamenii -cât și toate vietatile de pe Pământ, însă in mod diferit- au un sistem de conectare la sursa -infinită- de Energie Vitala Universala, prin intermediul chakrelor.

Chakrele -actionand ca un ecosistem energetic- care influenteaza direct anumite aspecte ale vietii- sunt acele centre energetice subtile care preiau, sublimă și transforma aceasta energie- și forta mistica (ce pulseaza și rezoneaza pe diferite nivele și diferite frecvente).

Se considera a fi 7 chakre principale in sistemul energetic al organismului, ele reflectandu-se atat la nivel fizic, cat și la nivel spiritual și emotional, și -desigur- mental.
Chakrele guverneaza starile interioare și cele exterioare ale fiecarei persoane.
Cand cele 7 chakre sunt in echilibru, starea de bine a spiritului și a mintii este și ea una buna și satisfacatoare.

Prin intermediul chakrelor (mai ales prin cele 7 chakre principale) omul primeste din Univers o cantitate de Energie Vitala Universala -filtrata prin Sistemul nostru Solar- care ii este necesara pentru a-si putea intretine activitatile corpurilor sale (cauzal-, mental-, astral-, eteric-, și -desigur- cel fizic).

Chakrele preiau-, și modifica frecventa de vibratie a Energiei Vitale primite din Univers in asa fel, incat Energia Vitală Universală receptionata sa aiba o frecventa de vibratie mai scazuta, dar totusi apropiata de corpurile sale mai sus amintite, inclusiv cea a corpului fizic, pentru a putea fi folosita de catre fiinta umana.

Chakrele -dpdv energetic- pot fi -mai- puternice sau pot fi slabite, starile lor determinand circumstantele din anumite arii ale vietii, asupra caruia acționează- și pe care le influenteaza.

Cele 7 chakre majore sunt deci niște receptoare-, dar totodata și niște emițătoare și transmițătoare de energii subtile.
Fiecare chakră funcționează la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual.
Echilibrarea lor poate fi cheia sănătății și a stării de bine.


Corpul fizic este inconjurat de aceste energii sublime care pulseaza și radiaza pe diferite frecvente (si deci culori).
Dr. Kilner (cercetand energia radiata de corpul uman cu ajutorul unor filtre) a numit acest camp energetic: "aura".

. .  


Kilner: Aura


AURA La începutul secolului al XX-lea, dr-ul Walter John Kilner (1847–1920) a cercetat energia radiată de corpul uman prin diferite filtre și ecrane colorate.

În anul 1911, Kilner a publicat unul dintre primele studii -științifice- medicale din vest despre "atmosfera omului" propunând -totodată- și utilizarea acestuia în diagnostizare.
El a descoperit că "câmpul energetic uman", adica; "AURA" (așa a numit el aceasta energie radiantă), diferă de la o persoană la alta, și suferă modificări în cazul unor afecțiuni sau boli, ceea ce a determinat mai târziu,formularea unui sistem de diagnosticare pe baza culorii, formei și dimensiunii, respectiv, a compozitiei și înfățisării generale ale "aurei".

Englezul W. J. Kilner s-a gândit ulterior că, fără îndoială, boala provoacă anumite modificări ale aurei umane și a urmărit chiar să realizeze modalităti fizice, simple pentru a o face vizibilă oricui.
Pentru aceasta, el a realizat anumite ecrane cu o substanță chimica (Dicianina) prin care orice ființă umana care priveste prin acel ecran corpul uman gol al ființei în cauză, poate percepe culorile aurei, astfel fiind cu putință să se stabilească chiar diagnosticul în multe boli.

În concluzie putem spune că 'aura' este totalitatea energiilor subtile rezultate prin sublimare sau acumulate prin rezonanța cu energii corespondente din Macrocosmos ce emana direct proportional cu această acumulare din corpul nostru subtil energetic.
Aura vitală sau eterică este ceva mai mică, urmează îin general contururile corpului fizic și nu dispune de nici un înveliș perceptibil direct cu ajutorul vederii fizice comune. .  


Aura
- câmpul energetic uman

este constituită / "construita", formată și alcatuita din aceste energii subtile.
Avand o aură curata și puternica, inseamna; siguranta- și protectie energetica, asta -deasemeni- inseamna a avea din belsug Energie Vitala, inseamna -deci- a fi plin de vitalitate- și Forta Vitala.

Fară Energie Vitală & Forță Vitală nu poate exista-, și nu este viată!

Pe langa faptul ca aceasta energie- și forta mistica ne mentine in viata, exista posibilitatea -si avantajul!- de a-l prelua -constient!- și de a-l utiliza -practic- in toate activitatile noastre (indiferent daca ea este fizica, emotionala sau mentala), in primul rand pt a ne ajuta, in al doilea rand pt a fi in avantaj fata de altii, și pt a obtine tot ce dorim!

De aceea este foarte avantajos de a prelua- și utiliza -constient!- fluxul de Energie- și Forta Vitala generata-, degajata- și emanata de-, și din- Echipamentele de Energie Vitala & Forta Vitala!

Exista mai multe metode de a prelua- și utiliza aceasta Energie Vitală & Forță Vitală pozitiva, creativa și benefica (ne gandim aici la diferite exercitii- și tehnici de respiratie, yoga, tai-chi, chi-kung, meditatie, operatiuni magice, etc., etc.).

RAD 5 Left RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie- și Forta Vitala tip Dispozitiv Radionic de Putere cu 5 Generatoare super-puternice de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice), confectionate din Orgonita & Super Orgonită®

Totuși...
Cea mai usoară, simplă, rapidă și -totodată- cea mai eficace(!) metodă este de a-l prelua direct din Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, echipamente ce au incorporate -cel putin un- Generator de Energie Vitala & Forta Vitala Universala (Chi / Qi, Ki, Prana, Mana, Od, Orgon / Orgone, Vril, Emanatie X, Bio-Energie, etc.) care -in timpul cat este in functiune- genereaza- și emite incontinuu și neincetat -fara intrerupere- aceasta Energie- și Forta Vitala, pe care o putem folosi și utiliza -practic- in toate activitatile noastre (!).

În cca 5-10 minute (în unele cazuri -evident, daca folositi un Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala mai puternic, in max. 2-3 minute), va puteti deja incarca cu aceasta Energie Vitala benefică !!
5-10 minute!

Nu trebuie ca sa meditati ore intregi, sau sa stati in diferite pozitii incomode, ori sa efectuati diferite exercitii lungi și monotone, acum aveti posibilitatea concretă oferita de aceasta noua- și unica tehnologie de varf, ca doar printr-o simpla actionare a unui buton de pe aparatul Dvs., ca sa receptionati- și sa preluati -usor-, sigur și elegant- Energia Vitală și Forta Vitala generata- și emanata din Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitala! RAD 2400 HD

Right Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala tip Dispozitiv Radionic de Putere RAD 2400 HD cu Generator Chi, Generator Pranic și Generator Orgonic puternic de tip HD încorporat și integrat

Pare incredibil ?
Totusi, este adevarat; tot ceea ce afirmăm este deja un fapt real, demonstrabil, lucru de care vă veți da seama de îndată ce veti parcurge 'Testul nostru on-line pt preluarea -constienta- și pt transferul la orice distanta a Energiei- și Fortei Vitale', și -desigur- cand utilizati- și folositi -efectiv- un Echipament de-al nostru de Energie- și Forta Vitala !!

Inapoi la inceputul paginii...


aura, chakre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare Chi & Generatoare Orgonice (Ki, Prana, Mana, Od, Vril, Emanatie X, Bio-Energie, etc., etc.) integrate, -asa cum le arata și numele- genereaza-, emit- și degajeaza -incontinuu și neincetat- un flux puternic de Energie- și Forta Vitala, care poate fi preluata, poate fi directionata- și poate fi transmisă -cu ajutorul unor legături structurale adecvate- oriunde se doreste, fără limitari in distanta și -practic- fără pierdere!!

Mai mult, acesta energie- și forta mistica puternica, poate fi modulata (fizic și virtual -adica; mental-) corespunzator telurilor- și scopurilor urmarite, adica corespunzator "trend-urilor" programate- și vizate!

Cititi -va rugam- ceea ce se poate obtine -constant, și aproape instant- utilizand aceste aparate noi (adica; Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala):

aura, chakre energievitala încărcarea corpurilor cu Energie Vitală și Forta Vitala (aprovizionare- și completare continua)
energievitala încărcarea chakrelor (cele 7 chakre principale, respectiv și celelate secundare)deschiderea- și curatarea chakrelor
energievitala balansul- și armonizarea chakrelor
energievitala "trezirea"- și ridicarea energiei kundalini
energievitala încarcarea- și intarirea aurei (protectie energetica)
energievitala curatirea- și intensificarea energetica a aurei

Puteți realiza aceste lucruri fără meditatii indelungate, fără exercitii obositoare și complicate, ci -simplu- apasand un buton și preluand Energia Vitală & Forta Vitala -corespunzator modulata- din Echipamentul Dvs.!

Acum, datorita Echipamentelor generatoare de Energie Vitală aveti posibilitatea sa va incarcati in cca. 5-10 minute cu Forta Vitala și cu vitalitate!!

Mai mult, puteti nu numai incarca-, energiza- și satura cu Energie Vitală & Forta Vitala apa potabila -si hrana Dvs.- pe care doriti ca sa o consumati, ci puteti ca sa optimalizati dpdv energetic apa pe care o beti și pe care o consumati regulat, adica puteti ca sa eliminatiacele informatii negative și nocive care -datorita memoriei ei- pot exista in apă, și sa o inlocuiti cu informatia originala, pozitiva și benefica!

Utilizand regulat aceste Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitala, nimeni nu va poate "atinge" dpdv energetic, și veti intotdeauna protejati!
Cititi in continuare sa vedeti inca ce poate face pt Dvs., și cum poate ca sa va ajute aceasta noua tehnologie   nextnextnext

Pt a obtine dovada existentei acestei energii creative mistice, pt a va demonstra ca Energia Vitală & Forta Vitala poate fi transmisa -cu ajutorul unor legături structurale adecvate- la orice distanta și pt a va arata -totodata- superioritatea Echipamentelor noastre generatoare de Energie Vitală & Forta Vitala (Chi, Ki, Prana, Fluid Magnetic, Od, Orgone, Vril, Energie-X, Bio-Energie, etc., etc.) va invitam ca sa efectuati- și sa parcurgeti acest Test de transfer al Energie Vitale & Fortei Vitale... pe care noi -acum- vi-l punem la dispozitie gratis. nextnextnext

nextnextnext Vezi pagina "Test de transfer a Energiei Vitale & Fortei Vitale"...

Inapoi la inceputul paginii...


ROLUL și IMPORTANȚA CHAKRELOR chakre,

Omul comunica cu mediul inconjurator -si- prin intermediul celor șapte(7) chakre principale.
Ele asigura un permanent schimb de energii subtile care au rolul de a mijlocii comunicarea in orice situatie.

chakre, Prin chakre, fiinta umana primeste informatii de la altefiinte umane, atunci cand se urmareste un schimb de informatii, sau atunci cand are loc ocomunicare.
Comunicarea verbala este o actiune separata și este coordonata de constient (de mintea constienta).

Schimbul de energii subtile care are loc prin sistemul chakrelor este dirijata- și se desfasoara sub coordonarea subconstientului.


Rolul -important al- energizării și purificării chakrelor

consta in cresterea perceptiei extrasenzoriale, dezvoltarea intuitiei și acumularea de energii subtile.
In aceasta situatie, atunci cand avem o comunicare verbala cu o anumita persoana, intuitia, prin intermediul subconstientului și al energiilor subtile primite prin chakre, poate sa conduca la ideea ca persoana cu care comunicam incearca sa ne prezinte o imagine falsa despre subiectul in discutie.

Chakrele sunt importante, pt ca pot asigura informatiisuplimentare despre anumite subiecte de care suntem interesati.

chakre De exemplu:
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala  daca ne gandim la o persoana foarte importanta nouă, putem sa-i simtim starea interioara.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala  daca ne gandim la un rasarit de soare, putem sa simtim caldura soarelui, sau unele persoane mai senzitive pot vedea cu ochiul mintii imaginea soarelui care rasare.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala  daca ne gandim la o persoana foarte draga, putem sa-i simtim prezenta foarte aproape sau putem chiar sa o vedem.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala  daca ne gandim la o persoana cu care suntem in conflict, se poate simti o stare de tulburare și agitatie interioara, furie, dorinta de razbunare, agresivitate.

Inapoi la inceputul paginii...


Energizarea și purificarea chakrelor se poate efectua relativ ușor


chakre Prin energizarea și purificarea chakrei muladhara (prima chakra, chakra de baza -sau radacina-), se poate ajunge la o stare de stabilitate fizica -si psihica-.

In aceasta situatie va creste increderea in propria persoana și se poate trece la purificarea chakrei swadhistana (chakra a doua, numita și chakra sacrala), care se poate realiza prin meditatii conduse, sau prin auditia exercitiilor inregistrate pe cd-uri.
Atunci cand aceasta chakra a fost purificata, sentimentul de teama sau de neliniste va fi indepartat din viata Dvs.
De asemenea, veti avea incredere in viitor, datorita faptului ca va puteti adapta oricarei situatii.

Prin energizarea și purificarea chakrei manipura (chakra a treia, chakra plexului solar), se poate crea in primul rand, starea de calm și de liniste interioara, care va conduce treptat la un autocontrol din ce in ce mai mare.
Atunci cand veti putea sa va constientizati forta gândurilor, veti intelege cat de mult rau v-ati facut gandind negativ despre propria voastra persoana sau despre altcineva.

chakre Chakra manipura va poate asigura legatura cu elementul foc, prin intermediul careia puteti sa va purificati corpul, prin arderea impuritatilor sau a stresului.

Prin energizarea și purificarea chakrei anahata (chakra inimii, chakra a patra), se poate obtine un echilibru al energiilor yin și yang.
Atunci cand partea pozitiva și partea negativa sunt in armonie, se produce o transformare in fiinta respectiva, care conduce la dezvoltarea sentimentului de iubire neconditionata catre toate fiintele, catre toate animalele, catre toata creatia. In aceasta situatie veti putea intelege diferenta dintre dragoste și iubire.

Prin energizarea și purificarea chakrei vishudha (chakra a cincea, chakra gatului) putem indeparta pt totdeauna starile de nemultumire interioara fata de propria persoana sau fata de alte subiecte.
De asemenea, putem sa ne apropiem mai mult de scopul vietii, și sa incercam sa-l cautam.

aura, chakre Un rol important in practica spirituala il are scopul vietii.
Oamenii care traiesc fără sa se gandeasca la acest subiect din cand in cand, se pot ideparta de el fără sa fie constienti.

aura, chakre Prin energizarea și purificarea chakrei ajna (chakra celui de-al treilea ochi, chakra nr. 6) se poate dobandi un echilibru intre fizic și psihic ceea ce in timp conduce la deschiderea celui de-al 3-lea ochi.
De asemenea, poate creste frecventa de vibratie a corpului in asa fel incat scanteia divina sa se trezeasca și sa inceapa sa-l influenteze in mod benefic pe practicant.
Odata trezita scanteia divina, persoana respectiva ar putea sa beneficieze de o crestere spectaculoasa a inuitiei.

Prin energizarea și purificarea chakrei sahasrara (chakra a saptea, chakra crestetului), se poate realiza o rezonanta mai mare cu toate energiile subtile din Univers.

Exercitiile pt purificarea chakrelor sunt deosebit de usor de realizat, ele constituie prima etapa pe drumul autocunoasterii și al autoperfectionarii.
De asemenea, poate reprezenta o prima etapa pt o mai buna comunicare cu natura.

Utilizarea impreuna cu Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală adecvate dau rezultate foarte bune, rapide și eficiente.

Inapoi la inceputul paginii...

aura, chakre


ENERGIZAREA- și PURIFICAREA CHAKRELOR aura, chakre

In aceasta perioada benefica pt evolutia spirituala, tot mai multi oameni incerca sa se informeze despre acest subiect. aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala
O parte din ei au și motive bine intemeiate cum ar fi: probleme in legatura cu sanatatea fizica sau psihica, curiozitatea, evolutia spirituala, esecuri, temeri, traume, ambitii nesatisfacute, șamd.

Pentru omul modern este greu de acceptat ideea ca s-a indepartat de natura, iar situatiile neplacute prin care trece din aceasta cauza reprezinta o consecinta nedorita.
Civilizatia isi face tot mai mult simtita prezenta in viata noastra cotidiana.
Sunt asadar, tot mai frecvente cazurile in care oamenii din diferite categorii sociale se trezesc depasiti de situatii la care nu pot gasii rezolvare: migrene, indispozitii frecvente, emotivitate exagerata, oboseala nejustificata, stres, fobii, lipsa unui partener de viata, șamd.
Intoarcerea la natura se pare ca este solutia salvatoare.

chakre, kundalini, aura Va prezentam in continuare un minim de informatii care va pot face sa intelegeti mai usor cum ar fi bine sa incepeti sa va ajutati singuri.
Pentru a intelege mai bine ce doresc sa va transmit, incercati sa va ganditi de unde vine energia electrica spre aparate și spre consumatori.
Ea este creata intr-o hidro- sau termocentrala, iar la iesirea catre beneficiari, curentul electric are o tensiune și o intensitate foarte mare.
Pt a putea fi folosit de consumatori, curentul electric este transformat de cateva ori in asa fel incat, atunci cand ajunge la destinatie, tensiunea și intensitatea lui sa fie in limite accesibile.
La fel se intampla și in Univers.

Energia Universala este generata de Creator in centrul universului și are o frecventa de vibratie foarte mare, ceea ce ii confera și un grad de puritate deosebita.

Prin intermediul chakrelor, omul primeste din univers o cantitate de Energie Universala,care ii este necesara pt a-si putea intretine activitatile corpului fizic, precum și a celorlate corpuri (eteric-, astral-, mental și cauzal).

Asadar, chakrele modifica frecvența de vibratie a energiei universale primite din Univers, in asa fel incat ea sa aiba frecventa de vibratie mai mica, dar foarte apropiata de cea a corpului uman.

chakra, aura, kundalini Fiecare chakră are legatura cu o glanda cu secretie interna, aceasta la randul ei alimentand organele cu care este in legatura directa.
Asadar, pt a trai in conditii mai bune, ar fi bine și ar fi indicat, ca sa ne purificam chakrele.

Dupa cum am mai spus, chakrele -principale- sunt centre energetice subtile.
Ele se gasesc localizate pe linia mediana a corpului.
Sunt in numar de 7 și se numesc astfel:
Muladhara, Swadistana, Manipura, Anahata, Vishuda, Ajna și Sahasrara.

Chakrele localizate in partea de jos a corpului reflecta latura noastra instinctuala , cele de sus latura noastra mentala.
Atunci cand sunt deschise, purificate, și 'lucreaza', se considera ca sunt operative la nivelul cel mai inalt.
Exista multe tehnici pentru echilibrarea și purificarea chakrelor, dar cel mai mult se folosesc cele de deschidere a lor.

Inapoi la inceputul paginii...


Cele 7 Chakre


Prima chakra: Muladhara Prima chakra: Muladhara | Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala
, este localizata intre anus și sex.
Aceasta vibreaza cu elementul pamant și culoarea rosie.
Stabilitatea psiho-fizica este sentimentul de referinta a acestei chakre.

Vibrand cu elementul pamant, vine vorba asadar de dreptul de a fi aici, de a exista, de a avea grija de noi, de a avea posesiuni, iar cand chakra e inchisa sau afectata, intervine teama, depresia, neincrederea in viitor.
Prima chakra are legatura cu oasele, labele picioarelor și intestinul gros.
Simtul corespondent este mirosul, iar daca acest simt nu este bine dezvoltat, e semn ca aceastra chakra nu functioneaza bine.

In cazul in care chakra Muladhara se afla in dezechilibru, pot aparea diferite manifestari neplacute cum ar fi:
chakra, aura, kundalini Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dureri in zona sacrala
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari ale circulatiei venoase in zona anusului
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala cresterea corpului in greutate
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari de miros
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala stare de nesiguranta
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala comportament violent datorita lipsei de siguranta
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala stare de somnolenta nejustificata
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala stare de manie
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dezordine in gandire
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala imposibilitatea obtinerii a ceea ce este necesar pt existenta


A doua chakra, Swadistana A doua chakra, Swadistana  | Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala
se afla deasupra osului pubis, la jumatatea distantei dintre pubis și ombilic, putin mai sus de prima chakra.
Aceasta vibreaza cu elementul apa și culoarea portocaliu.

Aceasta chakra se refera in mod direct la dreptul de a simtii, de a exprima și intelege emotiile, nevoile și dorintele, iar daca se afla in dezechilibru, apare sentimentul de vinovatie foarte pronuntat.

aura, chakre
Right Chakrele și culorile aferente                   

Chakra este in legatura cu sentimentele și sexualitatea,atunci cand e deschisa, sentimentele curg in mod liber, fără a dovedi emotivitate extrema.

Dezechilibrul chakrei se poate resimtii sub diferite aspecte cum ar fi:
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dificultati financiare
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa de control in relatie cu alti oameni
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala mancat in exces
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala sentimente de vinovatie
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari emotionale
aura, chakre Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala teama de a nu fi abandonat, de a nu fi iubit, de a nu fi agresat de semeni
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala frica nejustificata fata de diferite subiecte (apa, intuneric, necunoscut, oameni, aglomeratie, batranete, boala, samd)
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala probleme cu rinichii, vezica urinara sau prostata
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dureri in zona pelviana sau in zona salelor
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala placere exagerata de a manca
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala perturbarea functiei de reproducere
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala agresivitate sexuala (verbala sau fizica)
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala coportament ostil fata de sexul opus, dezgust, respingere, samd.


A treia chakra, Manipura A treia chakra, Manipura
in zona plexului solar.
Vibreaza cu elementul foc și culoarea galben.
Organele pe care le poate influenta sunt ficatul, stomacul, splina, intestinul subtire, sistemul digestiv. aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala
Chakra Manipura poate influenta autocontrolul in diferite situatii, dar in mod deosebit in situatii limita cand corpul este suprasolicitat.
Are legatura cu corpul mental, unde sunt stocate toate gandurile noastre.

O functionare insuficienta a acestei chakre se poate manifesta sub diferite forme cum ar fi:
chakra, aura, kundalini Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala teama nejustificata
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa de incredere in propriile forte
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa de autocontrol
aura, chakre, kundalini Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa de respect pt alte persoane sau fata de propria persoana
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala emotivitate, timiditate
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari digestive
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala gastrita, ulcer gastric și duodenal
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala diabet, hipoglicemie
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala insuficienta hepato-biliara
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala artrita
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala depunerea de strat adipos in partea de mijloc a corpului
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala scaderea memoriei
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala digerarea cu dificultate a alimentelor


Chakra Anahata Chakra Anahata, a patra  | Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala , a patra
, este localizata in zona inimii și are o deosebita importanta in corp deoarece fiind situata intre cele trei chakre inferioare despre care tocmai am vorbit și intre celelalte trei chakre superioare despre care vom vorbii, are rolul de a face legatura dintre ele și de a mentine o stare de echilibru. aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala
Elementul cu care vibreaza este aerul iar culoarea este verde.
Sentimentele pe care chakra le stimuleaza sunt:
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dragosteași prietenia
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala iertarea și acceptarea
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala compasiunea
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala grija fata de semeni
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala iubirea neconditionata fata de toate fiintele din Univers

Functionarea insufiecienta a aceste chakre poate genera probleme de ordin emotional cum ar fi:
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tristetea, melancolia, amaraciunea
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala incapacitatea de a darui iubire propriei persoane sau altora
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala neputinta de a ierta
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala simt critic exagerat, sau chiar ura.
Disfunctia chakrei mai poate duce la boli cardiovasculare, tulburari de respiratie, astm, alergie, cancer pulmonar, pneumonie, hipertensiune, dureri de spate, cancer mamar.


Chakra Vishuda Chakra Vishuda , a cincea
, este situata la baza gatului și vibreaza cu elementul "akasha", aceasta fiind marea biblioteca a universului, unde sunt stocate toate informatiile legate de fiintele umane.
Culoarea atasata: albastru.
Partile corpului pe care le influenteaza sunt umerii și gatul.
Functionarea insuficienta a acestei chakre poate crea
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dificultati in exprimarea ideilor, sentimentelor, convingerilor
aura, chakre Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala stari interioare contradictorii care pot genera nemultumire permanenta.
Deasemenea, poate determina unele afectiuni in zona gatului
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala depresii
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala dificultati de vorbire
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala scolioza
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala laringita
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala afectiuni ale gingiilor
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala insuficienta biliara datorita indepartarii de scopul vietii.


Chakra Ajna Chakra Ajna, a sasea  | Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala , a sasea
, mai poate fi numita și al treilea ochi sau al saselea simt.
Caracteristica principala a acestei chakre este stapanirea de sine.
In traducere ajna inseamna "a stii", "a receptiona" sau "a comanda".
Culoarea care vibreaza cu aceasta chakra este indigo stralucitor.
aura, chakre Partile corpului influentate de ajna sunt ochii și emisferele cerebrale.

Disfunctia chakrei poate sa determine probleme de natura emotionala sau mentala cum ar fi:
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lipsa preocuparii spirituale
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala refuzul de a invata din experientele pe care ti le ofera viata și astfel ele se tot repeta
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala anxietate
aura, chakre Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala paranoia
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala teama de a nu intelege sau de a folosi capacitatiler extrasenzoriale
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala lispa concentrarii
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala probleme ale sinusurilor
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala migrene
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala afectiuni oculare
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari neurologice etc.


A saptea chakra, Sahasrara A saptea chakra, Sahasrara  | Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala
, localizata in crestetul capului, vibreaza ca și culoare cu violetul stralucitor.
Partile corpului pe care le influenteaza sunt: cortexul cerebral, creierul, prin urmare, intregul corp.
Dezechilibrul chakrei poate conduce la
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala incapacitatea de a avea incredere in viata sau de a avea o viziune de ansamblu asupra vietii, deoarece liberul arbitru nu mai functioneaza, iar asta se numeste involutie spirituala. aura, chakre

Deasemenea, se pot crea probleme de sanatate cum ar fi:
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala afectiuni ale scheletului
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala afectiuni ale sistemului muscular și nervos (scleroza multipla)
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala disfunctia glandei epifize
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala probleme cerebrale
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Universala :: Generatoare de Energie Vitala Universala tulburari genetice.


Asadar, chakrele au o deosebita importanta pt noi ca fiinte umane.
aura, chakre, chakra, kundalini :: Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Daca v-ati regasit intr-una sau mai multe afetctiuni despre care s-a amintit, și a fost specificat, ar fi bine sa luati atitudine și sa incercati sa va ajutati singuri, la nivel energetic, pt ca dupa purificarea chakrelor, implicit, și starile psihice și corpul fizic, sa functioneze armonios.

Pentru asta exista cateva exercitii ce va pot revitaliza in scurt timp.
Persoanele interesate de armonie și echilibru au la indemâna cursul complet pentru echilibrarea chakrelor.

Este o metoda practica de lucru cu chakrele și corpurile fine, care produce efecte benefice inca din primele zile de studiu.
Cu un minim de efort, puteti obtine efecte maxime deoarece, in fiecare zi, in functie de zodie, o chakra are activitate mai mare.
În urma alimentatiei cu energia vitală și prana, veti avea o vitalitate crescuta, o memorie mai buna și un zâmbet constant.
In functie de zodia dumneavoastra, va oferim informatii utile despre alimentatia și respiratia ideala.


Energizare și purificare chakre  |  Întărirea aurei


Check!Energizarea și purificarea chakrelor, încărcarea lor -continuă- cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică și pozitivă, respectiv mărirea și întărirea aurei, se poate realiza foarte repede și foarte ușor, deasemeni elegant și -ceea ce eeste mai important: totodată- foarte eficient cu un Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală, o legătură structurală adecvată (pt transferul energetic la orice distanță și fără pierderi!) și pachetul de filtre- și simboluri magice ”Chakre” (pt modularea 'virtuală' a Pranei / Energiei Vitale & Forței Vitale).


KIT recomandat

Echipament -generator- de Energie Vitală & Forță Vitală (LPOG 2400 DL) + Legătură structurală (Amplificator / Booster PBT 2400 HD) + pachet de simboluri -magice-: 'chakre'
simboluri magice :: 7chakre   +   PBT 2400 HD   +   Echipament de Energie- și Forță Vitală | Echipament Mental & PsihoTrainer--
Simboluri chakre  +  PBT 2400  +  LPOG 2400 HD

Energizarea și purificare chakrelor, respectiv întărirea aurei (a câmpului energetic uman) cu ajutorul Chi Card-ului unic și personificat + simbol 'chakre' (7 simboluri, câte una pt fiecare chakră principală)
Chi Card: sursa cea mai ieftină și mai sigură pt o aprovizionare continuă cu Energie Vitală & Forță Vitală Universală pozitivă și benefică

.   .     .


Comandați
acum echipamentul cel mai potrivit pt Dvs. și scopurilor Dvs., pentru a beneficia cât mai repede de toate avantajele utilizării Energiei Vitale & Forței Vitale și -implicit- a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală. .

.


Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice -pe CD- :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: Pachete de filtre archetipale :: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice -pe CD- CHI CARD pt energizarea chakrelor:

Chi-Card   +   simboluri magice :: 7chakre

Catalog Chi Card »»


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: 'Life Energy and the Chakras', 'Subtile energy centers',
'Chakra colours', Articol despre chakre preluat -în parte- de la AstroNet.Ro (2007), Wikipedia.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea: Sandor -ALeX- Dezsi. Toate drepturile rezervate ! ©Copyright 1998-2021

Inapoi la inceputul paginii...


  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții O formulă simplă:   Energie Vitală și Forță Vitală  x  (Echipament + (Generator))  =    Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Prin gândire, cee ce vă doriți, vă este adus. Prin acțiune, îl primiți.
...Trebuie ca să combinați metafizica (gândirea și simțirea) cu practica (acțiunea).
...Deci, pentru a primii, trebuie ca să acționați (!). Trebuie să aveți o credință fermă că dorința o să apară și să fiți recunoscători, ca și când ar fi apărut deja. Credeți, acționați și fiți recunoscători."
Sandy Forster

.

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate pt energizarea- și armonizarea chakrelor, pt întărirea- și curățarea aurei (protecție energetică), pt trezirea- și ridicarea energiei kundalini
(Vezi și pagina "Catalog / Lista de Pret...")

  .    
JU 99
Preț: 159,00 €  + cost transport
sau, echivalentul în RON
  .    
AO 1100
Preț: 149,00 €   + cost transport
sau, echivalentul în RON
  .    

  .    
LPOG 2400 DL
Preț: 799,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit!

  .    
PFC 2000
Preț: 1 099,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit!

  .    

  .    

TC 99

Cuplu de Transfer
TC 99
Preț: 49.00 €  46,00 €   + cost transport
sau, echivalentul în RON
  .    

TC 799 (7 Chakre)

Cupluri de Transfer
TC 99
7 x TC 99 pt cele 7 chakre
Preț: 343,00 €  299,00 €   + cost transport
sau, echivalentul în RON
  .    

  .    
simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice Download: 9,90 €  7 EUR / pachet
sau, echivalentul în RON
  .    

  .    


Chi Card
(Card personalizat de energizare și vitalizare)
Accesorii speciale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

::  :: Chi Card-uri Chi Card-uri personale / personalizate, active și valide

Energie- și vitalitate -continuă și neîntreruptă- la dispoziția Dvs., în buzunarul sau portmoneul Dvs.!
Sursa cea mai ieftină și mai convenabilă de Energie Vitală & Forță Vitală !


Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -acum- și pe telefonul mobil !


Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card - Activare / Validare
Chi Card
  Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Taxă activare / validare
plătibil doar o singură dată / prima oară:

în loc de 9 Euro, acum doar 6 €  0 €
doar in aceasta lună!

Alegeți acum Chi Card-ul pe care doriți să îl comandați (durata validității)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #1
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid o lună: 6,69 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni: 18,90 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #6
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 6 luni: 37,90 € *
sau, echivalentul în RON
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #9
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 9 luni: 55,90 € *
sau, echivalentul în RON
Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #12
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 12 luni: 75,90 € *
sau, echivalentul în RON
* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #2A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 2 ani: 139 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 ani: 199 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #4A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 4 ani: 249 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #5A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 5 ani: 299 € *
sau, echivalentul în RON

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #10A
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 10 ani: 499 € *
sau, echivalentul în RON
* Prețurile specificate nu contin 'taxa de activare' (vezi mai sus - platibil doar o singura dată, la activarea și validarea Chi Card -ului personalizat)

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card + simboluri
De exemplu: Energizare Chakre
Chi Card / Carduri Chi + simboluri magice :: 7chakre :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala: Sigilii-, filtre-, card-uri, simboluri și grimoir-uri magice și astrologice -pe CD
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol chakre: 1 € / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Toate cele 7 simboluri chakre: 6 €
sau, echivalentul în RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card -uri specifice
(Chi Card  + filtru / simbol)
De exemplu:
Chi Card / Carduri Chi + Simbol = O nouă dragoste  
Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Pachete de simboluri: Dragoste, Eliminare stress, Charisma, Concentrare, Energie & Vitalitate, Succese artistice, Jocuri de noroc, Protectie energetica, Siguranta in calatorie, Optmism & Succes, Chakre, etc., etc. (vezi "Pachetele de filtre și simboluri -magice, astrologice, tarot, feng shui, etc.-")
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala filtru / simbol: 1 € / buc.
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala 5 simboluri: 4 €, 10 simboluri: 8 €, 20 simboluri: 16 € Euro
sau, echivalentul în RON

Chi Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala Chi Card pe telefonul mobil
    Cost Chi Card: alegeți perioada de timp dorită

  .    

.


Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- și Forta Vitala


  .    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email


* * * * * * *

  .    

Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală
hellblau KIT-uri recomandate chekmark


Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază): Echipament(e) de Energie Vitală & Forță Vitală  +  legătură / legături structurale  +  adaptor  +  cost -impachetare și- transport / livrare (ct)  +  consultații on-line
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 2: KIT-ul nr. 1  +  program radionic manifestare  +  simboluri arhetipale magice
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 3: KIT-ul nr. 1 sau KIT-ul nr. 2  +  card personal de energizare și vitalizare chi / Chi Card

Inapoi la inceputul paginii... 


  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!)
Prețurile nu includ 'costurile de transport' !

.

AO 1100

AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala
149,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 3100

3 x AO 1100
AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water
447,00 €  399,00 €
sau, echivalentul în RON

.

AO 2000

AO 2000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 99

JU 99 CE
159,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 399

3 x JU 99

JU 99 + JU 99 + JU 99
477,00 €  429,00 €
sau, echivalentul în RON

.

JU 1000

JU 1000
369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 DL

lpog2400dl
799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD
1 299,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Performer

Performer 2400 HD
2 369,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2000

PFC 2000
1 099,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PFC 2400

PFC 2400
1 499,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 1000

RAD 1000
Preț: 369,00 €

.

RAD 2000

RAD 2000
899,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 2400

rad2400hd
1 799,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAD 5 / ATG 5

rad5 / atg 5
3 390,00 €
sau, echivalentul în RON

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000
11 990,00 €
sau, echivalentul în RON

.


În prezent; 63 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 300,00 EUR: 9,5 €

punct Comenzi -în țară- de la 300,01 EUR până la 600,00 EUR: 19,00 €


punct Pentru comenzi în țară peste 600,00 EUR - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.

TC 99

TC 99
49,00 €  46,00 €
sau, echivalentul în RON

.

RAOPTC

RAOPTC
79,00 €  76,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PBT 2400

PBT 2400
139,00 €  129,00 €
sau, echivalentul în RON

.

PBTBH

pbtbh
299,00 €
sau, echivalentul în RON


Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu 4,5 - 7,5 - 9 V CC

.

Adaptor 300 mA
Preț: 9,00 €

Adaptor 500 mA
Preț: 15 €

Adaptor 1000 mA / 1A
Preț: 19,00 €

Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

.

Program Radionic de Manifestare RI 2400
Astro  +  Feng Shui Dinamic  +  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Progran Radionic de Manifestare - setare: succes marketing :: RI 2400 CD Manifestation Radionic Program | Power Radionics Manifestation Programs Progran Radionic de Manifestare
blue 199.00 €  169.00 €
sau, echivalentul în RON
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

.

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro
blue Price: 399.00 €  369.00 €
sau, echivalentul în RON
Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)

. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.

Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
29+49 = 78,00 €  69,00 €
sau, echivalentul în RON

Pachet 'Eliminarea stresului & Creșterea vitalității'
simboluri
29,00 €
sau, echivalentul în RON

 » Alte (cca. 30!) Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- »»   


Accesorii  Frecvențe specifice speciale

.

Mental

Frecvențe specifice speciale | Mental
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

.

Dragoste

Frecvențe specifice speciale | Dragoste magică
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')

.

Fitness
Controlul greutății

Frecvențe
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')
.

Frecvențe specifice speciale

Toate 3:  57,00 €  39,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card personalizat

Flux continuu de Energie pt vitalitatea și succesul Dvs.!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil !


Chi Card / Carduri Chi

Începând de la 9 €
sau, echivalentul în RON

» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

  .    


Navigare prin site


Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului lateral (în cazul computerelor), sau meniul din partea de jos a paginii (în cazul când accesați site-ul de pe un telefon mobil),

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala utilizați funcția de "Căutare " / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î, Ă)

» Căutare / Search »»

* * *

»» Hartă site   .    


Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact", sau accesând link-ul de pe meniul lateral, ori -simplu- dând clic pe link-ul de mai jos...

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite email cu formularul nostru Email


  .    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport PERFORMER 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header


^ Chakre / Aura / Kundalini | Chakre: centrele energetice subtile ale omului | Aura: câmpul energetic uman ~

    EU   RO   HU  
^ Contact Chat / Mesaje online Email Hartă site
:: DIOSOFIE / Chakre / Aura / Kundalini | Chakre: centrele energetice subtile ale omului | Aura: câmpul energetic uman ~ ::
~ Tratate, cursuri, seminarii și disertatii de DIOSOFIE și parapsihologie, pt cunoaștere adevărată și pt ascensiunea Dvs. spirituală ~
[ DIOSOFIE | siimple-ro | {ŁCMSimple content -Ł | IMG(abs): ev-r/usfls/imgs | CNT & CNTHD: ev-r/usfls/pgs-r} :: Chakre / Aura / Kundalini | Chakre: centrele energetice subtile ale omului | Aura: câmpul energetic uman ~ ]
17-10-2021
Web: diosofie.ro = energievitala.ro/DIOSOFIE
  .     .
Up...