RADIONICA

Dispozitive RADIONICE de Putere, pt Manifestare

»  Home  /  Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~

Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~


Procesul de manifestare  |  Formula manifestării lui Karl  |  Tehnici de manifestare  |  Manifestare conștientă  |  Echipamente și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții Parafrazând-ul pe marele- și mult regretatul Marin Preda: "Dacă Energie nu e, nimic nu e!"
ALeX D.

  .  


Energia Vitală  =  Forța Vieții, factorul cel mai important în procesul de manifestare !

Gândul și procesul de 'manifestare'
Puterea -creatoare- a gândului


Motto
Doar asigurând energie și forță (adică; Energie Vitală & Forță Vitală (!!)) unui gând, se va putea manifesta- și materializa !
Alex S D

Energii invizibile   |   Formula manifestării lui Karl
Echipamente -generatoare- de Energie<- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)


Utilizarea Energiei Vitale & Forței Vitale Universale este o caracteristică esențială și universală a ființelor vii


Mare parte din cunostintele umane despre Univers au rezultat din experienta pe care oamenii au dobândit-o mânuind energii invizibile.

Gandul și procesul de 'manifestare' Mânuirea energiilor invizibile este una din principalele trăsături și caracteristici a speciei umane.
Aceaste trăsături sunt rezultatul capacitatii umane de a abstractiza.
Munca cu psihicul, lucrul pe planul mental, este una dintre cele mai vechi căi și modalități umane de a mânui- și manipula energia subtilă invizibilă, de a lucra cu invizibilul, de a-i da acestuia un înteles, și chiar de a crea -noi- tehnologii, pornind de la o asemenea întelegere.

O caracteristică importantă a tuturor fiintelor vii este interacțiunea cu mediul înconjurător:
un set de semnale (interne și/sau externe) trec prin diferite nivele deabstractizare care pot -eventual- să conducă la anumite tipuri sau forme de acțiune.

În mod tipic, o multitudine de percepții este grupată în -doar- câteva abstracții / abstracțiuni, adică bogăția de percepții și spectrul larg de senzații, sunt cristalizate și îndreptate, în doar puține abstracții.
La oameni, acest proces este generalizator.

Odată cu evoluția speciei umane, capacitatea de percepție senzorială a crescut și în mod concomitent a crescut și complexitatea proceselor de abstractizare.

Abstractizarea, respectiv de procesul de vizualizare și imaginare, bogăți gândurilor benefice și imaginația (chiar a acelor lucruri, care -încă- nici nu s-au întâmplat), joacă un rol important în procesul de manifestare și materializare -conștientă-.

Inapoi la inceputul paginii...

Suntem mândrii să vă prezentăm o nouă viziune, deschizând și o nouă eră despre- și în...  

procesul de manifestare.

Mii- și mii de oameni au profitat deja cu succes de acestă tehnologie pentru a deveni maeștri ai propriului lor destin.
Cu acestă tehnologie de schimbări pozitive, puteți deveni un adevărat maestru în crearea -conștientă a- vieții Dvs., viața pe care întotdeauna ați dorit-o.

Suntem parteneruldedicat succesului Dvs. când vine vorba de utilizarea Energiei Vitale & Forței Vitale, și implicit a Tehnologiei Energiei Vitale și Forței Vitale (Tehnologia Chi / Qi & Kí & Prana & Mana & Fluid Magnetic & Od, Orgone / Orgon, etc.).

Când deveniți un client mândru a acestei noi tehnologii (o tehnologie de vârf în schimbările pozitive), -pe lângă faptul că veți fi în avantaj considerabil față de toți aceia care nu folosesc acestă tehnologie-, veți dobândi încă ceva important, ce la majoritatea celor care nu știu- și nu au auzit de acestă  tehnologie și -desigur- nu utilizează și nu folosesc acestă nouă tehnologie, le lipsește cu desăvârșire: cunoștințe complexe empirice despre Echipamentele performante de Energie Vitală & Forță Vitală dezvoltate de Karl Welz și informațiile adecvate și cunoștințele corespunzătoare empirice pentru a știi cum să vă manifestați dorințele.


Iată formula manifestării lui Karl:

{(Legătură structurală cu Target-ul  +  Legătură structurală cu Trend-ul)  x  (Energie Vitală & Forță Vitală)}  =  Manifestare


Deci; o legătură structurală (stabilă!) atât cu "Target"-ul (Ținta) cât și cu "Trend"-ul dorit și vizionat (și; -desigur- programat), împreună cu o cantitate suficientă și continuă de Energie Vitală & Forță Vitală.
Desigur; cu cât fluxul continuu energetic este mai puternic și mai însemnat, cu atât procesul de manifestare este mai sprijinit și mai ajutat.


În cazul autoprogramării Target-ul -desigur- sunteți chiar Dvs., iar Trend-ul reprezintă ceea ce doriți și vroiți să se înfăptuiască.
Rezultatul dorit și scontat este -sau trebuie să fie!- întotdeauna ceea ce doriți să se întâmple, ceea ce doriți să realizați.

Cu cât este mai puțin probabil ca intenția să se întâmple în mod natural, cu atât este nevoie de mai multă Energie Vitală & Forța Vitală pentru a se manifesta.


Rădăcina- și izvorul oricărui lucru, și a oricărui trend manifestat este un gând.


... În viață; asupra unui singur lucru am primit libertatea totală de a avea controlul; asupra gândurilor și asupra gândirii noastre....

. .

Toate programele -mentale-,

Energia- și Forta Vitală | Attention! | Echipamente speciale de Energie- și Forta Vitalametodele sau tehnicile (mentale și spirituale), care au darul de a facilita obținerea unor avantaje și au ca scop transformarea dorințelor- și a viselor în realitate (procesul de manifestare conștientă), precum și atingerea scopurilor și țelurilor fixate, utilizează fără excepție (pentru că pt a dobândi și pt a avea succes, sunt nevoite- și trebuie să utilizeze!!)
  Energia- și Forta Vitala Universala legăturile structurale,  și
  Energia- și Forta Vitala Universala  Energia Vitală & Forța Vitală Universală.


Pentru orice activitate de succes -de obicei, efectuată la distanță (practic; la orice distanță!)- cu "energiile subtile" sunt necesare două componente esențiale, adică; doi factori principali de bază:

1. legăturile structurale, care sunt alcătuite din:
  Energie Vitala și Forta Vitala legătura cu tendința (care reprezinta trend-ul, efectul sau evenimentul dorit -și programat-),  și
  EnergieVitala și FortaVitala legătura cu ținta (acesta reprezintă obiectul sau ființa -persoana target- asupra căreia se dorește să se acționeze),  și...
2. EnergieVitala și FortaVitala  -factorul cel mai important!- Energia Vitală & Forța Vitală.


Oricare-, sau orice

activitate mentală

EnergieVitala și FortaVitala[ gândire- și vizualizare creativă, manifestare conștientă, auto-programare, (auto-)vindecare, autocontrol sau control mental / control al minții ], sau -deasemeni-, orice îndeletnicire sau tehnică mentală, (sau operațiune "magică"), care face abstracție, nesocotește sau pierde din vedere, -eventual- neglijează oricare din acești factori esențiali- și de bază, este sortită eșecului, indiferent de intenție, voință, nivel de pregătire spiritulă, sau orice altceva. (!)

Attention!Aceasta, și doar aceasta poate fi cauza, dacă o programare mentala (psihică) sau tehnică mentală de autoprogramare și autodezvoltare, (auto)vindecare, sau o 'operațiunemagică' nu funcționează, nu se realizează și nu se manifestă, cu toate că persoana respectivă a urmat și a respectat întrutotul și întocmai toți pașii și toate recomandările făcute. (!!) .

.

yoga, meditatie Fără a-i da-, și fără a asigura acelui gând sau acelei programări mentale destulă -cantitate de- Energie Vitală & Forță Vitală, cu un flux continuu neîntrerupt, este doar -pur și simplu- un proces de autoamăgire și înselare personală, fiindcă -datorită legilor spirituale guvernante- este practic -aproape- imposibilă succesul, adică manifestarea acelui gând sau desăvârșirea acelui program mental.


În schimb, cu ajutorul acestei noi tehnologii,

procesul de manifestare

devine mai ușor, mai eficient, mai rapid și mai elegant, pt că...

...Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală -așa cum le arată și numele- genereză și emit -în permanență și încontinuu!- Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, benefică și pozitivă, pe care -desigur,- Dvs. apoi o puteți utiliza- și folosi în toate activitățile Dvs. dorite, spre avantajul și succesul Dvs. !

O concluzie despre ce înseamnă lucrul-, operațiunea- și munca- cu Energia Vitală & Forța Vitală: ...gândurile se pot materializa !

Gândurile (la urma urmei), sunt / devin lucruri ??!
  Gândul este = Energie.
    Materia = Energie condensata, cristalizata.
      rezultă   =>   Idee = Materie ?!

Inapoi la inceputul paginii...


Procesul de manifestare și formarea conștientă a realității

Conceperea-, formarea și materializarea unei forme gând, prin- și datorită asigurării aprovizionării neîntrerupte cu flux continuu de Energie Vitală & Forță Vitală


Energia Vitală
& Forța Vitală este preluată-, acumulată-, generată- și folosită -așa cum am mai afirmat- mai ales de ființele vii.

Știm că Energia Vitală și Forța Vitală este izvorul, este rădăcina tuturor activităților mentale, -deci implicit și a gândurilor-, știm că ea se poate transfera, radia și direcționa.

Gândul este -totodata- originea, izvorul și punctul de pornire a sentimentelor, intențiilor, cuvintelor, și -în sfârșit- acțiunilor și faptelor, deci și a evenimentelor- sau a trend-urilor dorite.
Iar -până la urmă- faptele sunt acelea care determină succesul sau eșecul.

Așa cum am mai amintit;
... În viață; asupra unui singur lucru am primit libertatea totală de a avea controlul; asupra gândurilor și asupra gândirii noastre.... Stă în libertatea, alegerea- și discernământul nostru, cărei forme gând dorim să-i asigurăm Energie Vitală & Forță Vitală pt a se manifesta.

Gândul este energie, și ca orice energie este și purtătoare de informații.
Gândul este înainte de formă, iar creația începe în dimensiunea energetică (-în primul rând, pe- planul mental).

Tot ceea ce ne înconjoară constă din Energie Vitală & Forță de Vitală (cunoscută și ca energie subtilă Chi, Kí, Prana, Mana, Munia, Od, Orgon, și multe alte nume).
De fapt, atunci când oamenii spun "sunt obosit, nu prea am energie", ceea ce înseamnă acest lucru cu adevărat, este că ei au o cantitate insuficientă de Energie Vitală & Forță de Vitală, care este prezentă și care curge în- și prin ei.

De asemenea, este dovedit științific că formele de gând conțin Energie Vitală & Forță de Vitală.
De fapt, acest lucru este ușor de detectat și verificat: atunci când vă concentrați asupra lucrurilor "rele" și negative, începeți să vă simțiți mai slab și mai rău, adică; negativ, pentru că sunteți drenați și lipsiți de energie (fiindcă Energia Vitală & Forța Vitală se scurge din Dvs.).
Iar, atunci când vă gândiți și vă concentrați pe lucruri bune, frumoase și pozitive, vă simțiți mai bine și mai pozitiv - adică; mai energizați, mult mai încărcați cu energie!
Vă sună familiar, așa este ?

De asemenea, este cunoscut faptul că formele de gând, pot fi transmise și transferate unei alte persoane sau chiar Universului, unde ele se pot manifesta și materializa în realitate tangibilă.

Când am vorbit mai devreme despre legăturile structurale; adică; legătura cu ținta (target) și legătura cu rezultatul dorit (trend) - ei bine, acele linkuri- sau legături structurale sunt ecfectuate -în prima fază- de formele de gând.
Legăturile structurale respective pot fi create și de obiecte fizice, cum ar fi fotografiile, fire de păr, picătură de sânge, etc. pt 'target', respectiv simboluri magice și filtre arhetipale pt diferite 'trend'-uri.

» Pentru mai multe informații citiți și paginile 'Radionica și Dispozitivele Radionice de Putere' și 'E Magic! Magia Vitală & Tehno-Magie: magia viitorului' »»

Oamenii din toate timpurile au lucrat cu Energia Vitală & Forța Vitală și au utilizat-o pentru a-și realiza și a-și împlini visele și dorintele.
Procesul de manifestare și formarea conștienta a realitatii | thoughts-ganduri Ei au recunoscut încă cu mult timp în urmă ca "gândurile" sunt -de fapt-"lucruri" și au presupus corect că materia este de fapt o formă de energie condensată, cristalizată.
Au știut bine că pentru a avea succes, trebuia ca mai întîi sa creeze în interiorul lor ideea de a avea succes, (adică; 'gândul și idealul de a fi de succes').
Știau că părțile componente indispensabile ale succesului, sunt credința în reușită și voința de acțiune, precum și dorința -arzătoare- care propulsează spre atingerea țelurilor și a scopurilor dorite.

Ei trebuiau -prima data- ca sa se vizualizeze pe ei însisi acolo unde au dorit sa fie, unde doreau ca sa ajunga, asa cum doreau ei sa fie, și unde doreau ca sa ajunga.
În continuare, a trebuit ca ei sa dea PUTERE și FORTA (Forță Vitală!) gândurilor și ideilor lor, ca apoi evenimentele ce se vor manifesta sa se desfasoare în asa fel încât -în final- sa duca la indeplinirea dorintelor, spre atingerea și împlinirea scopurilor și idealurilor dorite și -folosind un cuvand mai modern- programate.

Deci, prima data a fost gândul, căreia trebuia să i se dea- și i să-i aloce energie- și forta, pt ca să aibă puterea să se manifesteze -la fine- și în/pe planul material, și -de asemenea un lucru foarte important!- trebuia să se acționeze ca atare, fiindcă doar așa se puteau atinge scopurile- și țelurile dorite.

Să avem grijă deci de gândurile noastre, pentru că ele se pot materializa. (!)

Inapoi la inceputul paginii...


Tehnici de manifestare


. .

Știm deja, că toate activitătile și îndeletnicirile spirituale și mentale (rugăciuni, meditație, -iar mai nou- diferite tehnici de auto-dezvoltare și perfectionare) sunt tehnici și -mai nou- tehnologii bazate pe Energie Vitală & Fortã Vitalã, care, împreună cu diferitele ei teorii și teoreme, sunt -fără îndoială- unele dintre cele mai vechi căi și modalități umane de a-i da un înteles invizibilului, de a mânui energiile subtile invizibile, și de a crea -noi-tehnologii pornind de la o asemenea întelegere. (!)

În prezent, cunoaștem multe și variate tehnici, care încearcă să exploateaze și să controleze Energia Vitală și Forta Vitală -de multe ori, ca pe un instrument de putere-:
vizualizare creativă, diferite tehnici de control mental (ex: metoda Silva), tehnici de manifestare, creare conștienta, Meditatie Transcendentală, Yoga, Chi-kung, Tai-chi, antrenament- sau meditație autogenă, PNL (Programare Neuro-Lingvistică), Reiki, Radiestezia, artele martiale, practicile și tendintele magice și șamanice, cartografierea comorilor ("treasure mapping"), vindecare spirituală, vindecări cu ajutorul mentalului, tămăduiri, Feng-Shui, etc., etc., - ca să numim aici doar câteva.

Tot aici putem să mentionăm -mai pe larg- și tehnicile de (auto)vindecare și tratamente -energetice (și) de la distantă- , și desigur, toate noile- și diferitele tehnici -mentale- de auto dezvoltare și perfectionare a personalitătii.

Toate aceste tehnici au un principiu comun de functionare (PCF) care -eventual- pot să ajute la transformarea dorințelor în realitate -tangibilă-.

. .


În schimb, acum,

    cu ajutorul Echipamentelor -speciale- generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală,

aveți o bază solidă și tehnologic asigurată, cum să vă concentrati- și să vă focusați asupra unei operațiuni -mentale de programare- (de ex. soluția ideală a unei probleme ce trebuie rezolvată), să vă mențineți atenția asupra rezolvării ei, să creați trend-uri și tendințe favorabile, și să puteți da energie, să puteți asigura forță și putere -încontinuu și neîncetat- gândurilor -pozitive- șidorintelor Dvs. spre manifestare.


Funcția principală, sarcina primordială și de bază a Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, respectiv a Generatoarelor de Energie Vitală întegrate în echipamente,- este; de a da- și aloca -încontinuu și neincetat!- forță și putere gândurilor Dvs. -pozitive și creative- pentru ca ele să se poată manifesta și să devină realitate. RAD 5 / ATG 5

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5 Generator de Trenduri :: Echipament -generator- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală cu 5 Generatoare puternice externe de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi & Generator Pranic & Generator Orgonic), cu 5 x 3 butoane de setare radionică și stick pad (suprafață de aderență) din Super Orgonită®   +  Legătura structurală RAOPTC cu disc unic de transfer, așezat chiar în mijlocul fluxului centrului și cercului energetic, energizând, optimalizând, vitalizând și încărcând cu Energie Vitală & Forță Vitală -practic; de la orice distanță!- un pahar de apă proaspătă și revigoratoare

Odată ce ați înțeles acest principiu -comun- de functionare, și odată ce ați început săutilizați-, să folosiți, să setați și să programați un Echipament de Energie Vitală pentru a genera Energia Vitală & Forța Vitală cerută -și atât de necesară-, rezultatele vor fi mult mai ușor de realizat- și de obținut, iar succesele vor fi de durată și/sau permanente.

»  Vezi și pagina 'Ce pot face pt Dvs. Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală?'  »» 

Inapoi la inceputul paginii...


Gând = Energie
    Gând & Manifestare


. .


Gândul este energie, și -fiind energie- are frecvență, și -ca formă de energie- este și purtătoare de informații. gandul = energie (vitala)
Acest lucru, acest fapt -de necontestat-, îl știm bine deja.
Știm -de asemenea- că gândul este sursa și izvorul tuturor lucrurilor și aspectelor deja manifestate și materializate.

Concentrându-ne, focusându-ne asupra unei persoane, ființe-, grupuri de persoane, asupra unei locații, a unui obiect sau asupra unui trend sau situație -vizualizată-, -chiar dacă doar în mică măsură, dar- îi putem transmite energie.

Un gând se poate cristaliza, materializa și manifesta, dacă îi este alocată -încontinuu și permanent,- un flux și o cantitate necesară- și adecvată de Energie Vitală & Forță Vitală.

RAD 2000 Creierul uman este un strălucit "instrument" pentru crearea și stabilirea legăturilor (legăturilor structurale).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2000: Dispozitiv Radionic de Putere alimentat și propulsat cu Energie Vitală & Forță Vitală :: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Universala | Programarea Trend-urilor dorite

Dacă ne concentrăm -mental- asupra unor locuri/locații, trend-uri, situații și evenimente -dorite-, sau asupra unui target, adică a unei persoane sau a anumitor persoane (grupuri de persoane), ființe / grupuri de ființe, obiecte / grupuri de obiecte, locuri / locații, lucruri abstracte, etc., creierul nostru -automat- stabileste o "legătură structurală".

Marele dezavantaj și inconvenientul major a acestei metode -din punct de vedere a programării mentale!- este faptul că este imposibil ca să ne putem focaliza și concentra încontinuu -doar- asupra unui gând -concret-, sau asupra unui obiect, lucru sau situație.

RAD 5 Nu ne putem gândi și nu ne putem concentra asupra unuia și aceluiasi gând sau lucru, tot timpul, deoarece "mișcarea", saltul de la o imagine mentală la alta, este una din caracteristicile de bază a creierului uman. (!)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5: Dispozitiv Radionic (psionic & psihotron) de Putere și Echipament de Energie Vitală și Forta Vitala de tip Trend Generator; cu 5 buc. de Generatoare exterioare super-puternice de Energie Vitală și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice)

De aceea este foarte avantajos de a avea-, și de a utiliza o tehnică și o tehnologie prin care putem "fotografia" și "îngheta" aceste "gânduri formă", aceste legături -noi le numim; legături structurale, (cum - de exemplu- se poate stabili- și realiza cu Radionica- și Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia Vitală & Forța Vitală).

Cu ajutorul unor technici- și technologii noi și adecvate, acest lucru acum devine posibil:
Echipamentele nostre Radionice pot face -ușor și sigur- acest lucru.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală, a Dispozitivelor Radionice de Putere, alimentate și propulsate cu Energia Vitală și Forta Vitală formele de gând pot fi "înghețate / fotografiate", iar Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice) înglobate și integrate în echipament, vor furniza și asigura energia-, forța și puterea necesară ca aceaste forme gând - în fine- să se poată manifesta și să se poată materializa, deci, -în final- să apară și pe planul fizic, în viața de cu toate zilele. RAD 1000: Dispozitivele Radionice alimentate- și actionate cu Energia- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 1000: Dispozitiv Radionic alimentat- și acționat cu Energie Vitala & Forță Vitală cu Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi / Qi & Generator Prana / Pranic & Generator Orgon / Orgonic) încorporat și integrat în Echipamentul de Energie Vitală și Forta Vitala, cu 3 butoane de setare radionică, cu tun de ieșire din argint și suprafață de aderență (stick pad) din Super Orgonită®   +   Legătura structurală; Booster-ul / amplificatorul de Energie Vitală & Forță Vitală -așezată pe suprafața de aderență- cu disc unic de transfer PBT 2400 HD   .

.

Inapoi la inceputul paginii...


Motto

Mintea domină materia...


Echipamente Energie Vitala & Forta Vitala Procesul de 'manifestare'

Materializarea unei forme gând, formarea conștientă a realității  /   Gândul... ca și realitate (?!)


"Energia a fost, este, și întotdeauna va fi".
Gându
l -în sine- este o formă de energie și este purtătoare de informație în același timp.

Modul- și felul în care ii putem da- și asigura forta și putere pentru a se manifesta și materializa, iar apoi modul cum il putem utiliza in folosul și avantajul nostru, (precum și al semenilor nostrii), se poate citi -doar- pe aceste pagini.
"Know how"-ul, respectiv informatiile necesare utile și aferente, -din considerente naturale- sunt date și impartasite prin consultatii acelora care sunt proprietari ai unor Echipamente de Energie Vitală & Forța Vitală !


Secretul...
Aflați de la noi "Marele SECRET"...


Ați citit poate mai multe cărți ezoterice și pe teme de dezvoltare a personalității și a sinelui, ați participat la multe seminarii, ați efectuat și absolvit poate mai multe cursuri care vă promiteau "marea cu sarea", ați participat poate la mai multe seminarii care doreau să vă ofere secretul "succesului", dar -din păcate- rezultatele nu sunt la nivelul așteptării și -totodată- întârzie să apară ?

Ați aflat poate "secretul" (sau... "Secretul", citind cartea respectivă ?  :-)), ați folosit și "legea atracției", ați absolvit poate și cursul de control mental, dar... cumva nu e ceea ce ați preconizat- și ceea ce ați dorit ?!
Parcă, cumva, lucrurile nu stau chiar așa cum au fost -de-scrise în cărtile ('best seller'-urile) respective, predate sau amintite la cursurile aferente, și nu sunt tocmai așsa cum ați dorit-, vroit și râvnit ?
Nu, nici pe departe...

Ati făcut exact și întocmai, ceea ce cărtile și cursurile respective v-au îndemânat, poate că și ati crezut în ele, dar, totuși simțiti că... ceva nu este în regulă... ceva lipsește -cu desăvârșire-...
Chiar dacă la un moment dat, v-ați simțit poate 'mai altfel', rezultatele au rămas aceleați...

N.B.
Legea atractiei este doar a 3-a sau a 4-a lege universală dpdv ezoteric, înaintea ei, sunt altele, mult mai generale, mai însemnate și mai importante...

Poate de aceea, fiindcă marea majoritate a cursurilor și a cărtilor, respectiv a metodelor aflate- și descrise în ele sunt -poate!- destul de bune sau chiar -câteodată- corespunzatoare, dar... un singur lucru -esential!- este "uitat" cu desăvârșire (poate, chiar conștient și direct!), un singur lucru important nu vă este dezvăluit deschis și cinstit (...poate doar pentru cei care pot citi printre rânduri, acest lucru este -totuși- revelat), și anume:
Atentie! Energie- și Forta Vitala dacă nu puteți aloca- și nu puteti asigura -încontinuu și neîncetat- un flux masiv corepunzător de Energie Vitală & Forța Vitală acelor gânduri- și acelor programe mentale, care doriți să se manifesteze în viața Dvs., atunci aceste gânduri, metode și programe -mentale- sunt improductive și sterile, ele niciodata nu se vor manifesta -fiindca din lipsa de energie, nici nu vor putea!- și nu vor aparea în viata Dvs., oricăt de mult ați vroi- și ați dori acest lucru !

Puțin știu că secretul oricărei manifestări este ascuns în cantitatea de energie (Energie Vitală & Forța Vieții) care este alocată, destinată și desemnată strict pentru sarcina- și procesul de de manifestare.

Acum, pregătiți-vă să aflați exact cum se face prin calea potrivită, naturală și adecvată.
În cele din urmă, veți fi în stare să atingeți și obțineți ceea ce probabil ați urmărit de mai mulți ani: secretul manifestării naturale reale.

Îngaduiți-ne ca să subliniem încă odată, și -totodată- să vă dezvăluim noi "marele SECRET": radionica & energia vitala
puteti citi oricâte cărți veți dori sau vroi, puteți participa la oricâte cursuri doriți, puteți urma întotdeauna exact și întocmai cele afirmate acolo, dar...
-dacă nu puteți aloca- și nu puteti asigura cantitatea și fluxul necesar de Energie Vitală & Forță Vitală, acele programe- sau programări mentale nu se vor manifesta niciodată și nu vor aparea în viata Dvs. (nu; fiindcă le este imposibil, așa cum afirmă de fapt și o lege universala fundamentala și de bază - Legea Energiei).

Este ca și cum ați avea o mașină super (un Porshe, un Ferrari sau un Duster :-), o și puteți conduce -având noțiunile necesare-, dar nu ar avea motor (sau dacă are motor, nu ar fi combustibil în rezervor).

Recomandăm citirea încă o dată a acelor cărți, respectiv parcurgerea încă o dată a celor învățate la diferitele cursuri, dar acum dintr-un unghi nou, dintr-o nouă perspectivă și cu o nouă viziune: cea a Energiei- & Fortei Vitale, rădăcina- și izvorul tuturor lucrurilor, precum și motorul și combustibilul programelor mentale destinate spre manifestare.
RAD 5 Făcând așa cum v-am recomandat, veți întelege mult mai bine și mai profund cele afirmate...

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 :: Generator de Trend-uri cu 5 Generatoare exterioare super-puternice de Energie Vitală și Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generaoare Orgonice / Orgone), confecționate din Super Orgonită :: Echipamente de Energie Vitală & FortăVitală

Ținem să reamintim că,
-din păcate- degeaba efectuați diferite cursuri -curs după curs, unul mai bun decăt celalt :-)), degeaba învațați noi metode sau tehnici, degeaba vă străduiți să programați mental, fiindcă...
...dacă nu puteți- și nu reusiți să dați- și să asigurați acelei forme gând, sau acelui trend pe care doriți să o obțineți și realizați; Energie Vitală & Forța Vitală, va fi ceva steril și în zadar.

Este ca și cum ați avea o masina (cei drept -poate- mai bună și mai performantă decât are majoritatea), dar nuați avea combustibil în rezervor, sau ca și cum ați avea o corabie, dar nu a-ți avea pânze, ori dacă aveți pânze, nu ați avea vânt în ele.


Să revenim la această formulă fascinantă a manifestării pe care inventatorul Orgonitei și a Echipamentelor- și Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi & Generatoare Prana & Generatoare Orgonice), D-l Karl Welz, a pus într-o formă și formulă simplă și -totodată- ușor de reținut și folosit:

{(Legătură structurală stabilă cu Target-ul  +  Legătură structurală stabilă cu Trend-ul)  x (flux puternic și continuu de Energie Vitală & Forță Vitală)}  =>  Manifestare


Ei, cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală &i Forța Vitală și prin utilizarea lor, veți avea întotdeauna -practic; neîncetat, ca dintr-un izvor abundent și nesecat, inalterabil și infailibil- combustibilul necesar, și veți avea întotdeauna vântprielnic.
În schimb; cum-, unde- și când conduceti mașina, sau navigați corabia Dvs. depinde în totalitate -doar- de Dvs.!

Fără un flux continuu- și adecvat de Energie Vitală & Forță Vitală asigurat gândului- și trendului respectiv, nu există manifestare -conștientă- și nici materializare.

gandul = energie vitala Unui GÂND căruia i se asigură putere-, forta- și energie necesară, poate porni cu succes procesul de manifestare:
prin puterea, energia și forța creativă asigurată -încontinuu și constant- formei de gand respective, și -desigur- facând pașii necesari și în spațiul fizic și realitatea fizică(!), adică; acționând în lumea "reală", gândul alcătuit și vizualizat -ca și "trend-ul" programat!- se poate manifesta și se poate materializa, ea va apare -în fine- și pe planul fizic, (deci va fi real), devenind realitate.

procesul de manifestareFiecare axiomă poate fi dedusă -implicit sau explicit- din Energia Vitală, respectiv toate fenomenele și procesele, derivă din ea și se intorc spre/la ea.
Putem afirma că, acea persoană care are la dispozitie- și la îndemână destulă Energie Vitală & Forță Vitală necesară, practic are totul, deci, pentru persoana respectivă totul poate fi atins- și poate deveni posibil.

Dați putere găndurilor Dvs. pozitive și constructive pentru ca să se poată manifesta în viata de toate zilele!
Energie Vitala OK Dați FORTĂ (adica; Fortă Vitală!) gândurilor- și ideilor Dvs. pozitive, și dorintelor de schimbare în mai bine, pentru îmbunătățirea continuă- și permanentă a calității vieții Dvs!

În legătură cu Echipamentele de Energie Vitală și Forță Vitală există un singur secret:
preluarea- și folosirea -conștientă!- cât mai eficient a fluxului energetic puternic degajat și emanat de către Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală în toate acțiunile Dvs.!

Echipamente de Energie- și Forță Vitală Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală -după cum arată și numele lor- generează și emană Energie Vitală & Forța Vitală dinamică, pozitivă și benefică, printr-o simpla acționare / apăsare a unui buton.
Și fac acest lucru încontinuu și neîncetat, în fiecare oră a zilei și fiecare zi a săptămânii.
Folosiți din plin acest lucru în avantajul, beneficiul și succesul Dvs.!

Inapoi la inceputul paginii...


Important! | Dispozitivele Radionice Important!

Avantajele principale ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală

având Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice / Orgon) integrate, sunt, -printre altele- că ele generează- și emană încontinuu și neîncetat, Energie Vitală & Forță Vitală pozitivă, creativă și benefică, raza lor de acțiune fiind nelimitată, ele funcționând la orice distanță!

Puteți folosi aceste Echipamente speciale în orice aplicație care necesită generarea unor câmpuri puternice de Energie Vitală & Forță Vitala (Chi / Qi, Kí, Prana, Mana, Od, Fluid magnetic, Orgon / Orgone, bio-energie, etc.).

Ca o consecință firească a posibilităților- și a capacității de transfer structural de Energie Vitală & Forta Vitală, și datorită legăturilor structurale:
dacă doriti să vă energizati (mentalul sau corpul fizic) cu Energie Vitală & Forță Vitală benefică, nu este necesar să vă aflați tot timpul în fața-, sau lânga aparatul Dvs.; ci, tot ceea ce vă trebuie este o legatură structurală, cum ar fi un mic cuplu disc de transfer (TC 99, RAOPTC sau -boosterul- PBT 2400) care să fie conectat la Echipamentul-, Dispozitivul- și Generatorul Dvs. de Energie Vitală și Forta Vitală. PBT 2400

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  PBT 2400 HD: Booster -amplificator- de Energie Vitală & Forță Vitală cu disc unic de transfer :: Accesoriu al Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitala & Forta Vitala :: Legătură Structurală stabilă și permanentă

Conectați-, și puneți o parte a cuplului de transfer pe Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală, iar celaltă parte a cuplului -discul de transfer- purtaț-il la Dvs.!

Cu acest disc -unic- în posesia Dvs. și purtând-ul asupra Dvs. (neobservabil de / pt alții, deoarece încape în buzunarul, în geanta / sau în poșeta Dvs.), nu contează deloc dacă sunteți asezați chiar în fața Echipamentului- și Generatorului Dvs. de Energie Vitală, dacă vă aflati la "doar" la câteva sute de metrii distanță (depărtare) de ea, sau dacă sunteti pe cealaltă parte a globului,deoarece Energia Vitală & Forța Vitală -și efectele sale benefice (programate- și corespunzător modulate) se vor transfera- și se vor revărsa asupra Dvs. (și numai asupra Dvs!), oriunde vă veți afla!

Unii oameni descriu invenția lui Karl Welz, cu cuvinte ca: miracol, magie absolută, mașină de bani, dispozitiv de dorințe, generator de mantre, etc.
În realitate, așa cum am arătat, totul este științific, și o astfel de invenție originală este bazată pe cunoștințele vechi, dar științific demonstrate, că suntem înconjurați -în permanență- de Energia Vitală & Forța Vitală, iar această energie și forță subtilă -printr-o tehnologie adecvată- poate fi generată și transferată oriunde dorim.

În timp ce alții care nu știu despre această tehnologie fascinantă, se străduiesc luni- sau ani de zile pentru a vedea- și avea unele îmbunătățiri minore, dacă apar, Dvs. -folosind Echipamentele de Energia Vitală & Forța Vitală, puteți deveni un stăpânul propriului Dvs. destin, în doar câteva zile.

Veți putea să creați și să proiectați complet oricare aspect al vieții D-voastre, așa cum vă place și așa cum doriți, și să-l manifestați și să-l materializați, adică; ső-l aduceți în realitatea reală - mult mai efectiv, mult mai rapid și mult mai elegant, decțt oricând înainte!

De fapt, odată ce vedeți cât de repede, de ușor, și -mai ales- cât de eficient este - veți pune deoparte toate cărțile, seminariile și cursurile de auto-îmbunătățire, și vă veți concentra 100% doar asupra ei.

Acesta este exact modul în care mii- și mii de oameni se bucură deja de avantajele și beneficiile Echipamentelor de Energia Vitală & Forța Vitală cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice / Orgone) integrate, inventate și proiectate de la Karl Hans Welz.

Ceea ce poate dura în câțiva ani, poate să se întâmple acum în doar câteva săptămâni! Aceasta este viteza și puterea de a vă dirija și proiecta viața cu un Echipament de Energia Vitală & Forța Vitală.


Energia & Forța Vitală, și -implicit- Echipamentele de Energie Vitală & Forța Vitală cu Generatorare de Energie Vitală & Forță Vitală (Generatoare Chi / Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatoare Orgon / Orgonice) integrate, vă pot ajuta eficient în procesul Dvs. de manifestare și vă pot ajuta să fiți stăpâni pe viața Dvs, și să vă puneți viața în cei mai buni mâini posibile; desigur, ale Dvs.!
Folosiți-o și utilizați-o din plin !

SF-ul a prezis-o, noi am transformat-o în realitate!  :-)

Reprogramați-vă propria viață acum cu aceasta nouă Tehnologie a Energiei Vitale & Forței Vitale, performantă și puternică!

Notă:
O versiune prescurtata a paginilor web "Teoria- și Tehnologia Energiei Vitale"; 'Totul este Energie și Energia este totul', 'Gândul este energie condensată', 'Procesul de manifestare', 'Scurt istoric al Energiei- și Fortei Vitale', 'Legături structurale','Caracteristicile- și proprietățile Energiei Vitale & Forței Vitale', Radionica și Energia Vitala', a apărut și în magazinul "Paranormal", anul IV, (/2000), numerele26, 27 și 28. Redactor-sef adjunct: D-na Sabina Tudor

Sursă și bibliografie:
Alex Sandor: Magia dezvoltării personale - curs
© Copyright 2001, 2007 - 2021
Karl Hans Welz: 'LifeEnergy & Manifestation', 'Thoughts are things?!', 'Manifestation: How it works'.
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandata'.
Traducerea, redactarea, editarea și adaptarea:Alex Sandor, © 1998-1999, 2001-2003, 2005-2007, 2017- 2022. Toate drepturile rezervate ! © Copyright

Inapoi la inceputul paginii...


  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Manifestare și transfer -energetic- la distanță, fără Energie Vitală și Forță Vitală? Imposibil!


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Atunci când puterea dragostei va învinge iubirea de putere, lumea va cunoaște pacea.”
Jimmy Hendrix

  .    


  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate  |  Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice


O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate; pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

  .    
PFC 2000
Preț: 1299,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit!

  .    

PFC 2400 HD

Echipament Mental & Mind Trainer  +  Dispozitiv Radionic de Putere  +  AO
PFC 2400
Preț:   1769,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit !
  Discount considerabil !
  .     .
RAD 2400 HD
Preț: 2099,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit !

  .    
Performer 2400 HD
Preț: 2799,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit !

  .    
rad5 / atg 5
Preț: 3969,00 €  (cost transport inclus)
sau, echivalentul în RON
Asistență și suport adițional gratuit !

  .    

  .    

RAOPTC

Cuplu de Transfer AO
RAOPTC
Preț: 86.00 €  79,00 €   + cost transport
sau, echivalentul în RON
  .    

PBT 2400
| PBT 2400 HD
Intensificator de Energie Vitală & Forță Vitală cu Disc unic de Transfer
PBT 2400 Power Booster
Preț: 139,00 €  + cost transport
sau, echivalentul în RON
  .    

  .    

Programe Radionice de Manifestare RI 2400 /  Program Radionic de Manifestare
Noi pe acesta vi-l recomandăm !
RI 2400 Program Radionic de Manifestare
Preț: 169,00 €   139,00 €
sau, echivalentul în RON
Discount considerabil !
Cu noul pachet de Filtre- și Simboluri -magice- "Alfabetul Dorințelor" inclus! 
  .    

  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții De ce ați medita- și de ce ați sta ore întregi în diferite poziții întortocheate, când vă puteți încărca cu Energie Vitală și Forță Vitală mult mai repede, mai sigur și mai comod(!) cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală?
Energie Vitală & Forță Vitală Universală pt oameni grăbiți, dar deștepți !     ;-))


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Descoperirea energiei orgonice a fost realizată printr-un studiu coerent și aprofundat al funcțiilor energetice, mai întâi în domeniul psihicului și mai târziu în domeniul funcționării biologice."
Wilhelm Reich

  .    


Navigare prin site


Pentru a naviga mai cu ușurință pe acest site, respectiv, pt a găsi mai ușor pagina respectivă cu informația căutată, -bineînțeles- pe lăngă folosirea meniului lateral (în cazul computerelor), sau meniul din partea de jos a paginii (în cazul când accesați site-ul de pe un telefon mobil),

Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala verificați pagina "SiteMap" / Harta Site-ului pt a localiza și găsi pagina căutată...
       sau,
Energie Vitala | Echipamente generatoare de Energie- și Forta Vitala Universala utilizați funcția de "Căutare " / "Search" (vezi puțin mai jos, sau chiar deasupra meniului principal).

Întroduceți cuvântul cheie căutat - fără caractere speciale! și fără majuscule- apoi dați clic pe butonul "Caută" / "Căutare" (sau apăsați tasta "Enter").

Obs.:
nu este recomandat folosirea diactricelor, caracterelor speciale / caractere românești (ș, ț ,â, î, ă, Ș, Ț, Â, Î, Ă)

» Căutare / Search »»

* * *

»» Hartă site   .    


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: Aqua Vita™ & Aqua Optimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! Magie Vitală & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card-uri personalizate


»   Contact   |  Email / Mesaj   »»     Email
»   Catalog / Comenzi   »»     Email


* * * * * * *

  ~    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Dezvoltare personală și dezvoltarea personalității și a sinelui cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală.


  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Lumea interioară este creatoare și tot ceea ce se află în lumea ta exterioară a fost creat mai întâi în cea interioară.”
Charles F. Haanel

  .    

Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală
hellblau KIT-uri recomandate chekmark


Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 1 (kit-ul de bază): Echipament(e) de Energie Vitală & Forță Vitală  +  legătură / legături structurale  +  adaptor  +  cost -impachetare și- transport / livrare (ct)  +  consultații on-line
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 2: KIT-ul nr. 1  +  program radionic manifestare  +  simboluri arhetipale magice
Echipamente de Energie- și Forta Vitala KIT-ul nr. 3: KIT-ul nr. 1 sau KIT-ul nr. 2  +  card personal de energizare și vitalizare chi / Chi Card

Inapoi la inceputul paginii... 


  .    


Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

Catalog & Prețuri actuale
Comenzi

Plată online securizată prin PayPal (inclusiv cu cartelă bancară!)
Prețurile nu includ 'costurile de transport' !

.


AO 1100

AO 1100 :: AquaOptimizer :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala
179,00 €
sau, echivalentul în RON
.


AO 3100

3 x AO 1100
AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water + AO 1100 :: Aqua Optimizer & Energizer | Optimize food and -drinking- water | Living Water
555,00 €  489,00 €
sau, echivalentul în RON
.


AO 2000

AO 2000
439,00 €
sau, echivalentul în RON
.


JU 99

JU 99 CE
189,00 €
sau, echivalentul în RON
.


JU 399

3 x JU 99

JU 99 + JU 99 + JU 99
567,00 €  539,00 €
sau, echivalentul în RON
.


JU 1000

JU 1000
439,00 €
sau, echivalentul în RON
.


LPOG 2400 DL

lpog2400dl
939,00 €
sau, echivalentul în RON
.


LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD
1499,00 €
sau, echivalentul în RON
.


Performer 2400 HD

Performer 2400 HD
2769,00 €
sau, echivalentul în RON
.


PFC 2000

PFC 2000
1299,00 €
sau, echivalentul în RON
.


PFC 2400

PFC 2400
1769,00 €
sau, echivalentul în RON
.


RAD 1000

RAD 1000
Preț: 439,00 €
.


RAD 2000

RAD 2000
1069,00 €
sau, echivalentul în RON
.


RAD 2400 HD

rad2400hd
2099,00 €
sau, echivalentul în RON
.


RAD 5 / ATG 5

rad5 / atg 5
3969,00 €
sau, echivalentul în RON
.


ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000
13969,00 €
sau, echivalentul în RON
În curs de sistare !
.


În prezent; 9 persoane vizitează paginile noastre online 'Catalog & Prețuri Echipamente- și accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală'!

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală»»

  .    


Cost transport & livrare


punct Comenzi -în țară- până la 300,00 EUR: 9,5 €

punct Comenzi -în țară- de la 300,01 EUR până la 600,00 EUR: 19,00 €


punct Pentru comenzi în țară peste 600,00 EUR - ca și bonus / discount - vom suporta noi cheltuielile de transport (!)

  .    


Catalog ACCESORII

ale Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală acționate cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice originale integrate

Costul de transport nu este inclus în preț!


Accesorii  Legături structurale

.


TC 99

TC 99
51,00 €  47 €
sau, echivalentul în RON
.


RAOPTC

RAOPTC
86,00 €  79 €
sau, echivalentul în RON
.

PBT 2400

PBT 2400
151,00 €  139 €
sau, echivalentul în RON
.

PBTBH

pbtbh
399,00 €  369 €
sau, echivalentul în RON

În curs de sistare !

Accesorii  Adaptoare- și alimentatoare (cu transformatoare) de tensiune- și curent continuu 4,5 - 7,5 - 9 V CC

.

Adaptor 300 mA
Preț: 9,00 €

Adaptor 500 mA
Preț: 15 €

Adaptor 1000 mA / 1A
Preț: 19,00 €


Accesorii  Programe Radionice de MANIFESTARE

.


Program Radionic de Manifestare RI 2400

Astro  +  Feng Shui Dinamic  +  Rune  |  Fitness (Controlul greutății / slăbire)

Progran Radionic de Manifestare - setare: succes marketing :: RI 2400 CD Manifestation Radionic Program | Power Radionics Manifestation Programs Progran Radionic de Manifestare
blue 169.00 €  139 €
sau, echivalentul în RON
Se pot comanda adițional -și ulterior- diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul NU include asistența tehnică! Bonus: acum; o oră de suport tehnic și ezoteric.

.


Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro

Program Radionic de Manifestare Ultimate Pro
blue Price: 339.00 €  299 €
sau, echivalentul în RON
Puteți comanda adițional diferite 'Pachete de Filtre- și Simboluri -magice-'(!)
Prețul nu include asistența tehnică! Bonus: acum; o oră de suport tehnic și ezoteric.
. .

Echipament de Energie- și Forta Vitala :: Program Radionic Obs.:
Din fiecare Echipament al nostru, care nu este á priori dispozitiv radionic, se poate obține un dispozitiv radionic virtual, dacă este utilizat și folosit împreună cu un Program Radionic de Manifestare ! Checkmark | Echipament de Energie- și Forta Vitala

.

Accesorii  Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri

.


Alfabetul Dorințelor | Alfabetul Succesului

Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- / Grimoaruri :: AoD 48 - Alfabetul Dorințelor și al Succesului Alfabetul Succesului
66 € / pachet  |  36 € / pachet
Ambele pachete: 66+36=105,00 €  93 €
sau, echivalentul în RON

 » Alte (cca. 30!) Pachete de Filtre- și Simboluri -magice- »»   Accesorii  Frecvențe specifice speciale

.

Mental

Frecvențe specifice speciale | Mental
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')
.

Dragoste

Frecvențe specifice speciale | Dragoste magică
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')
.
Frecvențe
19,00 €  16,00 €
sau, echivalentul în RON
(disponibil acum și ca 'download')
.

Frecvențe specifice speciale

Toate 3:  48,00 €  39,00 €
sau, echivalentul în RON

.

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card personalizat

Flux continuu de Energie pt vitalitatea și succesul Dvs.!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil !

Chi Card / Carduri Chi
Începând de la 6,69 €
sau, echivalentul în RON

» Testare GRATUITĂ »»

» Alegeți Chi Card-uri pe diferite perioade de timp »»

.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală»»

  .    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport PERFORMER 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Prin gândire, cee ce vă doriți, vă este adus. Prin acțiune, îl primiți.
...Trebuie ca să combinați metafizica (gândirea și simțirea) cu practica (acțiunea).
...Deci, pentru a primii, trebuie ca să acționați (!). Trebuie să aveți o credință fermă că dorința o să apară și să fiți recunoscători, ca și când ar fi apărut deja. Credeți, acționați și fiți recunoscători."
Sandy Forster

Test transfer -acum; gratis!- a Energiei Vitale & Forței Vitale
  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Formula manifestării lui Karl:
{(Legătură structurală stabilă cu Target-ul  +  Legătură structurală stabilă cu Trend-ul)  x (flux puternic și continuu de Energie Vitală & Forță Vitală)}  =>  Manifestare

USA | GB   RO   HU   EU  
^ Contact Chat / Mesaje online Email Hartă site
»  Home  /  Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~
RADIONICA
:: RADIONICA / Gândul și procesul de manifestare | Manifestare conștientă | Crearea conștientă a realității ~ ::
Asigurați energie(vitală!) și forță(vitală!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor constructive pentru a le manifesta și materializa!
Energie(Vitală) și Vitalitate pt protectia-, siguranța și succesul Dvs.!
  .     .