English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova Limba română / Romania Hungarian / Magyar nyelvü  EU / European Union

ENERGIE VITALĂ

Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ

    Jos     »» Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală > APLICAȚII ale Echipamentelor de Energie Vitală > Succes în afaceri »»»
^ Începutul paginii ^
Page
Menu
~ Contact  |  Prețuri / Comenzi  |  Energizare (gratis)  |  Harta pagini ~                                                                                                                        

Succes în afaceri

.


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Doriți mai multă energie? Porniți și folosiți Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forță Vitală!


.


Avantajele
utilizarii Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală


Diferite aplicatii
ale Energiei- și Forței Vitale, respectiv ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate

în domeniul afacerilor - business - și investițiilor

Succes în afaceri


Aplicatiile Energiei- și Fortei Vitale, și deci ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala (toate, cu Generatoarele de Energie- și Forta Vitala® Chi & Prana & Orgon incorporate și integrate, deasemeni şi Dispozitivele Radionice de Putere, adica: dispozitivele noastre radionice și psionice, cele alimentate-, actionate și propulsate cu Energie- și Forta Vitala Chi & Prana & Orgon, toate, avand incorporate cel putin una-, sau mai multe Generatoare -puternice- de Energie- și Forta Vitala) pot fiolosite și utilizate cu usurinta și cu succes in domeniul afacerilor, pentru succesul in afaceri (pt business - in general), aplicatiile sale fiind destul de numeroase.Echipament de Energie- și Forta Vitala, Dispozitiv Radionic de putere RAD 2400 HD

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala RAD 2400 HD de tip Dispozitiv Radionic de Putere cu Generator Chi & Prana și Orgonic incorporat și integrat

Aveti aici o -scurta- lista a situatiilor unde Echipamentele generatoare de Energie- și Forta Vitala puternice pot conta enorm, pot influenta- și pot ajuta rezultatul scontat, pot decide diferenta, diferenta dintre castigator și invins, diferenta dintre succes și esec.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Oportunitatea pentru noi afaceri – puteti seta oportunitatile pozitive care conteaza și au greutate in pornirea și derularea corecta- și in conditii optime a unei noi afaceri

Echipamente de Energie- și Forta Vitala 'Strategii de Succes' in general – dezvoltarea strategiilor avantajoase și castigatoare intr-o afacere existenta pentru marirea- și largirea ei, cat și pt expansiune.
Program Radionic Manifestare Puteti vedea de asemenea o descriere mai detaliata a "Strategiilor de Succes" in sectiunea despre profesie și bani.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Cu ajutorul "legăturilor structurale" adecvate, puteti energiza persoanele care lucreaza in afacerea- și la firma dumneavoastra, precum și clientii Dvs. în mod indirect.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare cu o setare specifica pt mărirea și creșterea veniturilor

De exemplu, puteti transfera Energie- și Forta Vitala benefica tejghelelor din magazine, pe scaunele pentru clienti din holuri și din salile de asteptare, sau in sali de sedinte, etc., in plus puteti seta- și fixa "trend"-uri dorite pentru diferite situatii deziderabile pt Dvs. -si firma Dvs.-, pt a face pe parteneri mai deschise propunerilor dumneavoastra, și de a accepta punctul Dvs. de vedere, și pentru a declansa- și a obtine situatii de castig reale pentru toate persoanele implicate (situații win-win).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Cand angajati persoane pentru o pozitie anume -specifica și importanta- in firma, puteti sa folositi Echipamentele de Energie- și Forta Vitala pentru a testa- și a atrage personalul cel mai bun posibil.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Promotii și reclame adecvate -marketing promotional: energizati -din plin- publicitatea dumneavoastra.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Management și Trend Management – utilizati echipamentul Dvs. pentru a intensifica- și optimiza eficientă, optimism și alte calitati Echipament de Energie- și Forta Vitala, Dispozitiv Radionic de putere RAD 2400 HDpozitive și dezirabile -si, desigur, necesare- ale managementului, pt buna derulare a evenimentului și -in general- pt succesul firmei și a afacerilor Dvs.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD de tip Dispozitiv Radionic de Putere cu Generator Chi & Prana și Orgonic incorporat și integrat  +  Amplificatorul de Energie- și Forta Vitala cu disc de transfer unic PBT 2400 HD

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Bani – energizati-, intensificati- și optimizati eficienta și recompensele in managementul banilor, repectiv a tuturor resurselor financiare.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Expozitii și targuri specifice – utilizati echipamentul Dvs. pentru a avea cele mai atractive reprezentari-, și reprezentatii in astfel de locuri -daca participati-.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Imbunatatirea atmosferei de lucru - in general.

Program Radionic ManifestareEchipamente de Energie- și Forta Vitala Imbunatatirea atmosferei din birouri.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energizarea- și incarcarea cu energii specifice -alese de Dvs.- a scaunelor in salile de sedinte și de lucru, in 'meeting point-uri', pt intalnirile de afaceri importante, pentru brain storming și pentru dezvoltarea ideilor creative noi.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare cu o setare specifica pt un management bun și creativ

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Utilizarea Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala pentru a energiza-, intensifica- și optimiza abilitatile deziderabile in toate situatiile de risc - precum, de exemplu, implicarea in bursa de valori și valutara.

Gasiti informatia specifica "cum-sa faceti" , acel "know-how"-ul in manualele speciale -online- ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala, dar -si mai bine- cereti ajutorul serviciului de suport al clientului -de la Distribuitorul autorizat-, pentru situatiile mai complicate și mai complexe.

Pentru situatiile mai complicate, mai complexe, mai 'delicate' și mai avansate in afaceri, profesie și politica, Programele noastre Radionice de Manifestare sunt de un ajutor semnificativ! Echipament de Energie- și Forta Vitala, Dispozitiv Radionic de putere :: Generator de Trend-uri RAD 5 / ATG 5

Prin urmare, este spre avantajul dumneavoastra sa lucrati cu cel putin unul dintre Dispozitivele noastre Radionice de Putere, precum RAD 2400 HD și -mult mai puternicul- RAD 5 / ATG 5, depinzand -desigur- de marimea afacerii dumneavoastre și de stringenta obiectivelor urmarite !

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5 | Echipament de Energie- și Forta Vitala Generator de Trend-uri  +   PBT 2400 HD așezat în centrul energetic a celor cinci (5) Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală


Echipamente-, accesorii și servicii de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000, etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala PBT 2400, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Programul de SuperManifestare, Program Radionic de Manifestare
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Pachetul de filtre- și simboluri magice "Afaceri / Business", Pachetul pentru controlul afacerilor și banilor / Control Financiar (Business & Money Pack), etc.
Servicii de consultanta și suport (desigur cei care comanda Echipamente de Energie- și Forta Vitala, vor primii -parte- din aceste informatii gratis)


Informațiile despre 'Aplicații' au fost preluate de pe paginile web ale Inventatorului (Karl Hans Welz), au fost traduse și adaptate in limba română și puse la dispozitia Dvs. de catre Alex Sandor Dezsi.
Traducerile, și indeosebi, ideile și conceptele respective sunt protejate de legea Copyright © -ului!


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Using the Chi Generator® & Orgone Generator® / Chi Energy & Orgone Energy Applications for Business.
Traducere și editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 2005, 2007, 2010-2015-2020. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală:: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

© Copyright

.  . 


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  PCHD  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

.


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Obțineți tot ce doriți și deveniți cine doriți să fiți cu ajutorul adecvat a Energiei Vitale & Forței Vitale! Fără ea nu există manifestare!
...Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală -în timpul funcționării- generează și emit o cantitate însemnată de Energie Vitală & Forță Vitală pe care o puteți utiliza conștient(!) pt a obține ceea ce doriți și să deveniți cine doriți să fiți !!


.


      Cu ajutorul
Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
cu Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate, manufacturate din Orgonita® și Super Orgonită® , direct de la Inventator & Producător (!)

      printre altele...
  Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală Echipamente de Energie- și Forta Vitala Schimbări pozitive și permanente
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
      Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală . Echipamente de Energie- și Forta Vitala Dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalității

Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum -doar pt un interval de timp limitat- GRATIS: » Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale »» 

»» Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ
:: Titlul paginii: Succes în afaceri ::
:: energievitala.ro/APLICATII-ale-Echipamentelor-de-Energie-Vitala-Succes-in-afaceri ::

Căutare personalizată Google pentru acest site și pentru aceste pagini web:
Echipamente de EnergieVitală & Forță Vitală | www.energievitala.ro & Google »»

 « Pagina anterioară ^ Începutul paginii ^ »
^ Începutul paginii ^
Page
Menu
» Contact Contact »»
Asistență gratuită pentru clienții noștrii
English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova Limba română / Romania Hungarian / Magyar nyelvü  EU / European Union
04.04.2020.
Energizare și -re-vitalizare cu
Chi Card !   »»
Energie Vitală | www.energievitala.ro
 
^ Începutul paginii ^
Page
Menu
Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | CMSimple Legal Notice | Template: ge-webdesign.de
ENERGIE VITALĂ  |  energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi ! Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
www.energievitala.ro
Asigurati- putere și dați forță și energie(VITALĂ!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor creative și constructive pentru a se manifesta și materializa! :: E N E R G I E  V I T A L Ă
[ energievitala.ro / Succes în afaceri  { Contact :: Email :: Hartă site # 65256 - 3.233.220.21 :: (162.213.253.100) :: energievitala.ro/APLICATII-ale-Echipamentelor-de-Energie-Vitala-Succes-in-afaceri | skyview_flex_R-ro | Energie Vitală | Energie Vitala .ro | www.energievitala.ro {ŁCMSimple content-*-Ł | IMG:(abs):le-lf--c/uf/img | pgs-r:(abs):e-v--r/uf/pgs-r} :: energievitala.ro / Succes în afaceri ]
LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators   LifeEnergy & LifeForce generator Equipments   ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek   Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala  
{ Google site: Energie Vitală Google site: Energie Vitală | google+ g+ / Google+: Energie Vitala | G Blogger G Blogger: EnergieVitală }
Sus...